Arrel de la web > Col·lectius > La Plana > Campanyes > PGOU La Llosa > Zonificació del Projecte de PGOU de La Llosa

Zonificació del Projecte de PGOU de La Llosa

dimarts 23 de desembre de 2008, per  AE-Agró La Plana

Els funcionaris de l’Ajuntament de La Llosa (La Plana Baixa) no ens han volgut donar còpia de la documentació exposada per al Concert Previ al PGOU. L’excusa ha segut aquesta vegada: "l’Ajuntament és molt xicotet i no té recursos".

Aparentment, l’Ajuntament de La Llosa sí té recursos disponibles per a multiplicar la població i l’ocupació de territori per 10... Així, només podem fer pública una foto que hem tret del mapa de zonificació que es troba a exposició pública.

Com a propietaris de les dues fanecades de l’Ullal de Quartons, que quedaran dins de la zona verda del nou nucli urbà projectat en un PAI que afecta a la marjal, els socis i sòcies d’Acció Ecologista-Agró tenim dret a rebre la documentació en exposició pública.

Aquesta informació és fonamental per a poder redactar unes bones al·legacions que milloren el PGOU exposat. Ens preguntem si els consistoris tenen interés en que la ciutadania participe en aquest tipus de procesos o si, més bé, fiquen tot tipus d’entrebancs per a limitar-la: distribució de la documentació en paper en lloc de medis electrònics (DVD, Internet...), informació disponible només per a alguns, límit legal d’un mes per a alegar, etc.

JPEG - 68.2 kB
Mapa de zonificació del Concert Previ del PGOU de La Llosa
© Col·lectiu AE-Agró La Plana

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?