Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Viu el riu > DARRERES ACTIVITATS DE VIU EL RIU

DARRERES ACTIVITATS DE VIU EL RIU

dimarts 15 de juny de 2010, per  Juan Ruiz

Continuem informant de les activitats de Viu el Riu. Este ˙ltim mes hem seguit amb les activitats de voluntariat, amb una altra neteja del llit del PalÓncia, esta vegada a Gilet on contÓrem amb gran nombre de participants. La neteja del riu a Gilet, la podeu seguir en el diari d’activitats de la Colla Verda:

http://www.accioecologista-agro.org/spip.php?article2036

Com a la primavera tenim actes per a totes els gustos, ens hem dedicat a difondre el projecte mitjanšant l┤exposiciˇ i el fullets en tots els esdeveniments de la comarca. Hem participat en la Fira d’associacions que es va celebrar en el Port de Sagunt el 28 i 29 de maig i que es va dedicar a la biodiversitat, on tenÝem un estand amb totes la nostres exposicions.

Fira d'Associacions

El cap de setmana segŘent participÓrem en la Trobada d’Escoles en ValenciÓ a Estivella dedicant-li una especial atenciˇ al projecte Viu el Riu, amb l’exposiciˇ i els trÝptics.

Per a veure la notÝcia:

http://www.accioecologista-agro.org/spip.php?article2061

Per a acabar, tambÚ vam estar presents en la Fira de la Sostenibilitat que organitzava el Centre d’Educaciˇ Ambiental de la CV, este cap de setmana. AllÝ trobÓrem varies associacions com la nostra: SEO, Avinenša, Aveads… Nosaltres portarem els nostres materials i l┤exposicˇ Viu el Riu va ocupar el jardÝ de moreres d┤aquell espai ple de pares i xiquets.

A la Fira de la Sostenibilitat


Veure en línia : Cr˛nica de la neteja del riu PalÓncia a Gilet

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?