Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > Campanyes Globals en Defensa del Planeta > AE-Agró recolza la campanya global contra la pesca de les balenes

Campanya internacional d’AVAAZ "¡BALENES AMENAÇADES!"

AE-Agró recolza la campanya global contra la pesca de les balenes

Signa en contra de la legalització de la pesca comercial de les balenes

dimecres 16 de juny de 2010, per  AE-Agró

La Comissió Balenera Internacional acaba de fer pública una proposta que legalitzaria la pesca comercial de les balenes per primera vegada en 24 anys.

En estos moments, els governs rellevants estan decidint si la recolzaran o la rebutjaran. El ministre de Relacions Exteriors de Nova Zelanda ja ha condemnat algunes de les mesures proposades com "inacceptables" i "ofensives".

Un clamor global és necessari en este moment, en el que els governs estan decidint les seues posicions. Avaaz farà entrega d’esta petició als delegats de la Comissió cada vegada que reunim 100,000 firmes.

Als delegats de la Comissió Balenera Internacional:

Com a ciutadans provinents de tot el món, els demanem que mantinguen la prohibició internacional contra la caça comercial de balenes com a política central de la Comissió Balenera Internacional, en la seua missió de promoure la seua conservació.


Veure en línia : Signa ací per salvar les balenes

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles