Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Agenda > Columbretes, altra vegada serà

Se suspén el viatge per culpa del vent

Columbretes, altra vegada serà

Continua la mala sort d’AE-Agró amb les seues excursions marines

dimecres 23 de juny de 2010, per  AE-Agró

Una vegada més, les condicions meteorològiques de la mar han deixat als membres d’Acció Ecologista Agró amb la mel als llavis. En esta ocasió el col·lectiu de L’Horta Nord, que viatjava a les illes Columbretes amb el club excursionista de Vinalesa Xafant Talons, ha sigut víctima de les inclemències del vent.

El grup d’excursionistes de Xafant Talons, format per més de 50 persones, va arribar al port de Castelló el diumenge aproximadament a les 8:30 per fer-se a la mar i visitar les illes Columbretes. En principi, res feia pensar que el viatge anava a complicar-fe fins al punt de ser suspés: feia un dia estiuenc amb el cel ras i el Sol lluint amb força ja de bon matí. A més a més no bufava gens de vent. Tanmateix, un home que passejava pel port de Castelló ja va advertir a alguns membres d’AE-Agró Horta Nord del que anava a passar: "No arribareu a les Columbretes", va afirmar.

JPEG - 65.9 kB
Els fort vent obligà al vaixell a virar rumb a terra.

I així va ser. Després d’una hora de travessia marítima, el capità del vaixell que traslladava als excursionistes a les Columbretes va anunciar que calia tornar a terra per culpa del vent. Les cares de decepció eren evidents, però va ser una decisió prou encertada. Pocs minuts després de virar i ficar rumb a terra, el vent va fer acte de presència amb ratxes que arribaven fins als 100 km per hora. Tanmateix, vam poder arribar a terra sense cap problema. Només els habituals marejos provocats per una mar embravida.

Suspesa l’excursió per culpa del vent, els decebuts excursionistes van decidir aprofitar el dia i gaudir de les platges de Castelló i dinar al parc de la Pinada de la capital de La Plana. Esperem que este cap de setmana canvie la sort d’AE-Agró amb la mar i es puguen realitzar les expedicions marines per albirar cetacis sense cap incident.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles