Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Comissions > Dret Ambiental > Formularis jurídics > Com presentar una denúncia forestal

Defenguem els nostres boscos

Com presentar una denúncia forestal

Cal reaccionar per fer front a les actuacions agressives de l’administració contra les nostres muntanyes

dissabte 27 de novembre de 2010, per  AE-Agró

Malauradament estem observant últimament a les nostres serres i boscos massa actuacions agressives contra els ecosistemes forestals. Moltes vegades, estos atacs a les nostres muntanyes han sigut efectuats o impulsats per la pròpia administració sota el nom de zones d’actuació urgent (ZAU), tallafocs, neteges vegetals, franges auxiliars, silvicultura preventiva, aclarides...

JPEG - 42.4 kB

Des de la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró volem donar l’alerta sobre l’impacte negatiu que tenen a les nostres muntanyes totes estes intervencions i demanar-vos a tots i totes que reaccioneu amb immediatesa contra estes mesures tan perjudicials per als nostres boscos. Per això, vos emplacem a actuar i denunciar tota actuació agressiva contra els ecosistemes forestals, ja siga realitzada per l’administració o per un particular. Davant d’un atac a les nostres muntanyes, cal seguir els següents passos que descrivim en aquest enllaç:

Com presentar una denúncia forestal

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles