Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Agenda > Biciexcursió pels camins de l’aigua de Puçol

Donem la benvinguda a la primavera

Biciexcursió pels camins de l’aigua de Puçol

Inaugurem la senyalització de La Ruta de l’Aigua

diumenge 27 de març de 2011, per  AE-Agró

DIUMENGE 27 DE MARÇ, A LES 10:30 HORES A PUÇOL: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord li dona la benvinguda a la primavera amb una excursió en bici pels camins de l’aigua de l’horta i la marjal de Puçol.

Esta activitat serà l’estrena de La Ruta de l’Aigua, dissenyada per Acció Ecologista-Agró i senyalitzada per l’Ajuntament de Puçol. Este itinerari és un passeig històric des de l’antiga marjal de Puçol fins a les edificacions litorals dels nostres dies, passant pels conreus d’horta i pels camps de tarongers. La ruta acompanya l’aigua que brolla de la partida dels Ullals i que rega els cultius fins arribar a la platja, on gràcies a uns motors i unes turbines torna per la séquia del camí la Mar altra vegada a la partida dels Ullals, on inicia de nou aquest cicle.

A més a més de recórrer La Ruta de l’Aigua, durant la biciexcursió visitarem la Marjal dels Moros i tornarem a Puçol per la ruta Els darrers passos del Túria, que discorre junt a la séquia de Montcada. Cal portar aigua, esmorzar i roba còmoda. Vos esperem a tots i totes per a gaudir d’una jornada de natura per l’horta de Puçol!!!

ON I QUAN: Diumenge 27 de març a les 10:30 hores a la Plaça del País Valencià, Puçol (València).

MÉS INFORMACIÓ:

Miguel Crespo, 679 908 238.

ORGANITZA: Acció Ecologista-Agró Horta Nord.

JPEG - 59.2 kB
Pedaleja amb nosaltres pels camins de l’aigua de Puçol.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Puçol inclou una ruta dissenyada per AE-Agró a la seua guia turística

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles