Arrel de la web > Col·lectius > La Costera > Activitats > AE-Agró participa a la Trobada d’Escoles en Valencià amb el taller (...)

La Costera

AE-Agró participa a la Trobada d’Escoles en Valencià amb el taller Trasplanta-la i una visita per la història de Moixent

Els xiquets i xiquetes de la comarca trasplanten més de 350 margallons amb AE-Agró

dimecres 13 d’abril de 2011, per  AE-Agró

El passat dissabte 9 d’abril, Acció Ecologista-Agró La Costera va participar una vegada més a la festa comarcal de la llengua: la Trobada d’Escoles en Valencià. Esta vegada la cita era a Moixent, on els nostres companys de La Costera van organitzar un taller per a trasplantar margallons i una visita guiada pel casc antic del municipi. Passat i futur per a potenciar el valencià, defensar la nostra natura i difondre la nostra història.

Moixent va albergar el passat dissabte 9 d’abril la Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca de La Costera, una cita que Acció Ecologista-Agró no es va voler perdre. Els nostres companys de La Costera van participar a la trobada amb dues activitats: el taller Trasplanta-la i una visita guiada i teatralitzada pel Moixent medieval. El taller, que consistia a trasplantar els plançons de margallons d’un planter a un test més gran amb terra nova, va ser tot un èxit de participació. Molts xiquets i xiquetes amb els seus pares van participar i en total es van trasplantar més de 350 margallons, que després es portaren a la seua casa com a record de l’activitat. Cal destacar que va ser molt gratificant, per als nostres companys de La Costera, l’interés que van mostrar els pares i les mares dels xiquets per a saber que calia fer a casa per a mantindre l’interés dels seus fills pel desenvolupament dels margallons.

L’altra activitat programada per AE-Agró La Costera per a celebrar la Trobada d’Escoles en Valencià va ser una visita guiada i teatralitzada pel casc antic de Moixent. Esta excursió per l’edat mitjana, que va comptar amb una guia titulada en Història de l’Art, va traslladar els participants al Moixent de l’edat mitjana i va recórrer edificis emblemàtics de la localitat, com l’església de San Pere Apòstol.

Amb estes dues activitats que combinen la nostra història i el nostre futur, AE-Agró La Costera va participar un any més a la Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca.

JPEG - 64.7 kB
Pam a pam, dia a dia, en defensa del territori, la natura i el valencià!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró commemora el Dia de l’Arbre a Moixent amb una nova bellotada

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?