Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Blogs > Viure en Verd > Avantatges del mesurador de piles

Viure en Verd

Avantatges del mesurador de piles

Este aparell et permetrà estalviar diners i residus

divendres 20 de setembre de 2013, per  La Costera

El tester o mesurador de piles elèctriques és l’aparell amb el qual estrenem el bloc "Viure en Verd". Este bloc pretén facilitar consells i ferramentes útils per a la vida quotidiana amb un objectiu ben clar: viure cada dia d’una manera més respectuosa amb la natura i el territori gràcies a xicotets canvis d’hàbits o a l’ús de determinades ferramentes i aparells, com per exemple el mesurador de piles.

Un tester o mesurador de càrrega de piles elèctriques costa aproximadament 5 euros i el pots trobar en moltes ferreteries o tendes de productes electrònics. Pot semblar una mica car, però una vegada l’has comprat t’adonaràs de la quantitat de diners que et permet estalviar. A més a més, gràcies a este aparell, també minimitzaràs la generació de residus, ja que allargaràs la vida útil de cada pila.

Hi ha aparells electrònics i xicotets electrodomèstics que necessiten una pila molt carregada per a funcionar i, pel contrari, altres funcionen amb poca càrrega. És a dir, que la pila que no fa la seua funció en una consola determinada encara té una vida útil, i prou llarga, en un comandament a distància o en un rellotge de paret, per exemple.

D’altra banda, de vegades, quan funcionen varies piles en un aparell, es pot descarregar completament una d’elles i funcionar perfectament la resta (però no l’aparell). Així que amb el tester podrem esbrinar si falla només una pila o si s’han descarregat totes.

Gràcies al mesurador evitaràs tirar piles que encara poden funcionar en aparells que precisen poca potència i també coneixeràs quines piles s’han descarregat i quines continuen carregades.

A més a més, no oblides que pots convinar l’ús del mesurador de piles amb el carregador de piles reutilitzables, un altre instrument que ens permet estalviar diners i reduir la generació de residus i del qual parlarem en pròximes entrades del bloc "Viure en Verd".

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Bloc Viure en Verd

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?