Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > Petroli? No, gràcies!!! > Unix-te a la marea blava contra les prospeccions petrolíferes!!!

Petroli? No, gràcies!

Unix-te a la marea blava contra les prospeccions petrolíferes!!!

T’esperem a la manifestació de Castelló per a defensar pam a pam la nostra mar

divendres 21 de febrer de 2014, per  AE-Agró

Este dissabte la Comissió Interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana ha convocat a Castelló de la Plana una manifestació per a mostrar el rebuig massiu de la societat civil contra les prospeccions petrolíferes en la nostra mar. Des d’Acció Ecologista-Agró volem fer pública una vegada més la nostra oposició a este projecte, que amenaça la vida marina de la Mediterrània, i emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants, així com a tots els ciutadans que estimen la natura, a unir-se a la mara blava contra els sondejos acústics. Defensa pam a pam la nostra mar!!! Participa a la manifestació!!!

El futur de la nostra mar i la dels seus habitants està en joc. La petroliera Cairn Energy, amb la connivència del Govern Central i davant de la passivitat de la Generalitat Valenciana, vol bombardejar la Mediterrània amb explosions acústiques superiors als 250 decibels. Estes canonades tenen un so subaquàtic 100.000 vegades més potent que el d’un avió a reacció o el d’una mascletada i provocaran danys irreparables en la fauna marina: pèrdua d’equilibri, desorientació, hemorràgies internes, destrucció de l’oïda interna, descompressió respiratòria, bombolles d’aire en òrgans vitals i en el sistema circulatori, vessaments cerebrals...

Davant d’este genocidi marí que pretén perpetrar en el Golf de València Cairn Energy, a través de la seua filial Capricorn Spain Limited, la Comissió de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana ha convocat este dissabte 22 de febrer una manifestació a Castelló de la Plana, per a mostrar el rebuig de la societat civil a este projecte que amenaça la vida marina, però també la pesca i el turisme en el País Valencià.

Des d’Acció Ecologista-Agró volem mostrar el nostre recolzament a esta manifestació, que arrancarà a les 12:00 hores a la Plaça de la Independència (La Farola), i emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants, així com a tots els ciutadans que estimen la natura, a unir-se a la marea blava contra les prospeccions petrolíferes. Este projecte, que com va denunciar AE-Agró la setmana passada s’ha fraccionat per a amagar els seus impactes reals, suposa un atac sense precedents contra la nostra mar i els seus habitants. Per això, cal defensar pam a pam la Mediterrània i aturar els sondejos acústics. I açò només serà possible si la ciutadania ix massivament al carrer el pròxim dissabte i mostra el seu rebuig unànime contra les prospeccions petrolíferes.

Unix-te a la maria blava en defensa de la nostra mar!!! Participa a la manifestació contra els sondejos acústics!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Los pescadores llevan su rechazo a los sondeos ante el Parlamento Europeo al no paralizarlos el Gobierno

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?