Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > Esta primavera la Colla Verda t’espera a la Finca de Penya

Voluntariat Ambiental

Esta primavera la Colla Verda t’espera a la Finca de Penya

Els voluntaris de Sagunt també programaran una activitat al Delta del Riu Palància

dimarts 31 de març de 2015, per  AE-Agró

La Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya i el Delta del Riu Palància seran els dos espais naturals de Sagunt (Camp de Morvedre, València) on la Colla Verda concentrarà el seu treball esta primavera. El grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró programarà fins a juny tres visites guiades a la Finca de Penya, per a difondre el valors naturals de la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà-Almenara, i en maig convocarà una jornada de neteja i de plantació de lliris grocs al Delta del Palància. La primera activitat primaveral de la Colla Verda serà el pròxim dissabte 25 d’abril, quan els voluntaris de Sagunt se sumaran a la inauguració oficial de la Casa Penya. T’esperem!!!

Continuar descobrint a la ciutadania de Sagunt (Camp de Morvedre, València) els valors naturals de la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya. Este és el principal repte que afronta esta primavera la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i que coordina Acció Ecologista-Agró. Amb este objectiu, la Colla Verda programarà fins a juny tres visites guiades a la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà-Almenara, que està baix la custòdia del territori d’AE-Agró. Pren nota. Les cites seran els dissabtes 25 d’abril, 9 de maig i 6 de juny.

Estes convocatòries, a més a més de les visites guiades pels itineraris de la reserva, inclouran també visites al Saladar de la Finca de Penya, l’Estació d’Anellament Científic d’Aus de les Torberes d’Almardà i els muntanyars (dunes) de la platja d’Almardà. I com no, també activitats de voluntariat ambiental que permetran als visitants posar el seu granet d’arena en la conservació dels valors naturals de la Finca de Penya. A més a més, esta primavera les visites a la Finca de Penya venen amb alguna sorpresa més. Per ara, només podem avançar que tenen a vore amb l’agricultura ecològica i amb la hípica...

El Delta del Riu Palància serà el segon espai natural de Sagunt on la Colla Verda intervindrà esta primavera. Concretament ho farà el dissabte 23 de maig. Eixe dia els voluntaris de Sagunt tornaran al delta, un espai on porten anys treballant per a restaurar els seus valors naturals, per a protagonitzar una nova neteja i una plantació de lliris grocs (Iris pseudoacurus).

El 25 d’abril, inauguració oficial de la Casa Penya

La primera activitat primaveral de la Colla Verda serà el pròxim 25 d’abril, quan els voluntaris de Sagunt se sumaran a la inauguració oficial de la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà, ubicat just al costat de la Finca de Penya. Per a esta cita, AE-Agró, organització que gestiona la Casa Penya, programarà diferents activitats per a tota la família i tots els públics: inauguració de l’exposició permanent de la Casa Penya, presentació dels seus materials didàctics, visita pels itineraris de la Finca de Penya, música en directe...

Si vols participar en esta jornada festiva en la Casa Penya o en qualsevol de les altres activitats primaverals de la Colla Verda, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 962 690 854. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda guanya el premi Iniciativa Ambiental d’Onda Cero Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?