Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Marfull > Marfull col·labora en el flashmob pel clima de Greenpeace

Marfull

Marfull col·labora en el flashmob pel clima de Greenpeace

Acció a València amb motiu de la COP21 de París

dilluns 9 de novembre de 2015, per  AE-Agró

El passat dissabte, 7 de novembre, una trentena d’activistes pel clima protagonitzaren un flashmob a la ciutat de València per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la propera Cimera sobre Canvi Climàtic de París (COP21). Esta acció va ser impulsada per Gent Coherent Joves Greenpeace, amb la col·laboració i la participació de Marfull-Acció Ecologista Agró. A més a més del flashmob, els joves activistes, aprofitant les jornades "La Mediterrània enfront del Canvi Climàtic", van aconseguir fotografiar-se amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, i el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro.

Del 30 de novembre a l’11 de desembre, es celebrarà la Cimera sobre Canvi Climàtic de París (COP21), una cita clau on els governants mundials han d’aprovar un acord vinculant per a salvar el clima del planeta. Tanmateix, la majoria de la ciutadania viu desconnectada de la COP21. Per això, el passat dissabte, 6 de novembre, Gent Coherent Joves Greenpeace va realitzar un flashmob als jardins de l’antic llit del Riu Túria per a conscienciar a la societat sobre la importància d’esta cimera.

Una trentena de joves activistes van participar en este flashmob pel clima, que va comptar amb la col·laboració de Marfull-Acció Ecologista Agró i que molt prompte podrem vore en les xarxes socials i en els canals de vídeo per Internet. Fins aleshores, vos deixem ací alguna imatge de l’acció. I també algunes de les fotografies que els activistes van aconseguir fer-se amb destacats polítics de la societat valenciana, com per exemple el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, o el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro.

Tots ells participaven el passat dissabte en les jornades "La Mediterrània enfront del Canvi Climàtic", un cicle de reflexió i debat impulsat per la Generalitat Valenciana amb motiu de la COP21. Des de Marfull-AE Agró esperem i confiem que, a més a més de fotos i jornades, el nou govern valencià (a diferència dels seus predecessors en el càrrec) pose en marxa polítiques locals per a fer front al problema global del Canvi Climàtic. Perquè, com ens van recordar el passar dissabte els companys de Gent Coherent Joves Greenpeace amb el seu flashmob, no podem perdre més temps si volem salvar el clima del planeta.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Canviar el clima té un preu: Qui el posa? Qui el paga?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles