Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > La Casa Penya t’espera esta primavera!

La Casa Penya

La Casa Penya t’espera esta primavera!

Ja tenim enllestit el nou calendari d’activitats mediambientals de Sagunt

dimecres 24 de febrer de 2016, per  AE-Agró

El passat diumenge, 21 de febrer, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró va organitzar l’última visita guiada de l’hivern a la Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València). Si no vas poder vindre i encara no coneixes el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, no et preocupes. Esta primavera tenim programades sis noves visites guiades. I, a més a més, dos voluntariats de la Colla Verda, un en la Marjal dels Moros i altre en el Delta del Palància, i dues excursions pels assegadors i els camins de l’aigua de la Marjal d’Almardà. Així que pren nota de les dates perquè esta primavera ve carregada d’activitats per a gaudir i descobrir els espais naturals de Sagunt.

Unes 40 persones es van donar cita el passat diumenge, 21 de febrer, per a descobrir la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Esta activitat, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), era l’última visita guiada de l’hivern que la Comissió d’Educació i Voluntariat Ambiental d’Acció Ecologista-Agró celebrava a la Casa Penya i, per motius d’aforament, molta gent es va quedar en llista d’espera per a poder participar.

Si tu ets un d’ells o simplement tens curiositat per descobrir els tresors naturals d’este centre mediambiental que gestiona AE-Agró, no et preocupes. Esta primavera programarem sis noves jornades de portes obertes a la Casa Penya. Concretament els diumenges 13 i 27 de març, 10 i 24 d’abril i 8 i 22 de maig. Estes visites guiades arrancaran tots els dies a les 11:00 hores i inclouran alguna proposta de voluntariat ambiental per a grans i menuts.

A més a més de les jornades de portes obertes a la Casa Penya, esta primavera la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró convocarà altres activitats per a descobrir i gaudir dels espais naturals de la Capital del Camp de Morvedre. Per exemple, la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i AE-Agró, té dues cites ja confirmades: el diumenge 6 de març una neteja a la Marjal dels Moros i el dissabte 14 de maig un voluntariat per a continuar restaurant els valors mediambientals del Delta del Riu Palància.

Finalment, destacar que esta primavera posem en marxa una nova iniciativa: les excursions per la marjal d’Almardà. Concretament organitzarem dues. La primera serà el dissabte 16 d’abril i discorrerà pels assegadors d’esta zona humida. I la segona, programada per al dissabte 5 de juny, recorrerà els camins de l’aigua de la Marjal d’Almardà.

Si vols participar en qualsevol d’estes jornades de natura, que formen part del programa municipal d’educació i voluntariat ambiental de Sagunt, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 962 690 854. Tanmateix, t’hem d’advertir que esta completa proposta de visites, voluntariats i excursions realitzada per AE-Agró està pendent de ser ratificada per l’Ajuntament de Sagunt, amb qui estem negociant per a arribar a un acord per a poder desenvolupar totes estes activitats.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya, capital 2016 de les zones humides valencianes

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?