Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > Passeja amb la teua classe pel Camp de Morvedre!!!

Educació Ambiental

Passeja amb la teua classe pel Camp de Morvedre!!!

Vine a descobrir amb els teus alumnes els paratges naturals de la comarca

dimarts 29 de març de 2016, per  AE-Agró

Sabies que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró oferix al Camp de Morvedre un programa de visites guiades dirigit a centres escolars? Es tracta d’excursions per a donar a conéixer als alumnes de primària o secundària els paratges naturals més característics de la comarca: la Marjal dels Moros, els Estanys d’Almenara, el Riu Palància, la Font de Quart, el Garbí i la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Voleu passejar amb nosaltres? Doncs, contacta amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pel matins al 962 690 854.

El Camp de Morvedre és una comarca litoral de la província de València formada per les subcomarques de les Valls i la Baronia i els municipis de Sagunt i Canet d’en Berenguer. Una comarca limitada per la Serra d’Espadà al nord, la Serra Calderona al sud i la Mediterrània a l’est. Com a eix vertebrador trobem el Riu Palància, que la travessa i repartix les seues aigües fins arribar a la mar. A la línia costanera s’estenen les marjals i a la plana predominen els tarongerars. Es tracta d’una comarca fonamentalment rural (a excepció dels nuclis industrials de Sagunt) i molt interessant pels seus espais naturals.

Sense eixir del Camp de Morvedre podem descobrir els ecosistemes més representatius de la Mediterrània: marjals, muntanyes i rius. Des d’Acció Ecologista-Agró pensem que és necessari conéixer per a estimar. I estimar per a protegir. I és per esta raó per la qual proposem al sector educatiu el nostre programa de visites guiades al Camp de Morvedre.

Amb nosaltres el vostres alumnes podran visitar zones humides com els Estanys d’Almenara o la Marjal dels Moros, el curs mitjà del Riu Palància a Geldo (Alt Palància, Castelló), descobrir la tradició del repartiment de l’aigua de la Font de Quart, passejar des de la Font de Barraix fins al cim del Garbí o aprendre a la Casa Penya la riquesa de les marjals.

El nostre objectiu és donar a conéixer la natura més propera a nosaltres. Però, també investigar i comprendre perquè és important conservar-la. Resulta fonamental desenvolupar un coneixement crític amb els alumnes, que els permeta entendre perquè s’ha de conservar la biodiversitat o perquè és tan important que l’aigua arribe fins la mar.

Al mateix temps volem divertir-nos, perquè eixir i estar en contacte amb la natura sempre és una experiència que mai no s’oblida. Si voleu passejar amb nosaltres pel Camp de Morvedre esta primavera, podeu buscar més informació al nostre blog d’Educació Ambiental o contactar directament amb nosaltres enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pel matins al 962 690 854. T’esperem a tu i a la teua classe!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Encetem nou curs d’educació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles