Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Activitats > Festa per la llengua al Port de Sagunt

Camp de Morvedre

Festa per la llengua al Port de Sagunt

AE-Agró participa a les XXI Trobada d’Escoles en Valencià del Camp de Morvedre

divendres 29 d'abril de 2016, per  AE-Agró

El passat diumenge, 24 d’abril, el Triangle Umbral del Port de Sagunt va acollir les XXI Trobades d’Escoles en Valencià del Camp de Morvedre, una multitudinària cita a la qual no va faltar Acció Ecologista-Agró. Com en edicions anteriors, vam instal·lar el nostre punt informatiu en la festa per la llengua, esdeveniment que vam aprofitar per a explicar els projectes educatius i les campanyes de conservació de la natura que desenvolupem en el Camp de Morvedre. A més a més, enguany també vam organitzar un taller sobre el bosc mediterrani i vam regalar als més menuts plançons de diferents espècies autòctones. Concretament de margalló, espígol, romer, coscolla, carrasca, surera i garrofera.

Un país d’escoles. Este era el lema d’enguany de les Trobades d’Escoles en Valencià. Amb ell es volia posar en valor la tasca quotidiana de tants docents, de tants pares i mares i de tants alumnes que han fet, fan i faran escola. I la de tants altres, com els nostres companys de la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró, que també fan escola, pam a pam i dia a dia, des de diferents àmbits educatius.

Al Camp de Morvedre, la Trobada d’Escoles en Valencià es va celebrar el passat diumenge, 24 d’abril. Al Triangle Umbral del Port de Sagunt la festa per la llengua va reunir a milers de veïns de la comarca. En esta edició, la XXI ja, AE-Agró no va fallar a esta cita. Com en anys anteriors, vam instal·lar el nostre punt informatiu i vam explicar a grans i menuts les campanyes que desenvolupem per a conservar i protegir la natura del Camp de Morvedre. Com no, també vam explicar les diferents activitats d’educació ambiental que tenim a la comarca, tant a la Marjal d’Almenara com a la dels Moros, el Riu Palància, la Serra Calderona, la Font de Quart...

A més a més, enguany vam organitzar un taller sobre el bosc mediterrani, per a donar a conéixer les espècies més representatives dels nostres espais forestals. Amb este objectiu vam portar plançons de margalló (Chamaerops humilis), espígol (Lavandula angustifolia), romer (Rosmarinus officinalis), coscolla (Quercus coccifera), carrasca (Quercus ilex), surera (Quercus suber) i garrofera (Ceratonia siliqua), que vam regalar als participants més menuts de la festa per la llengua.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Passeja amb la teua classe pel Camp de Morvedre!!!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles