Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Activitats > Pedalejant sota la pluja

Camp de Morvedre

Pedalejant sota la pluja

El mal oratge marca el XXVII Dia de la Bici de Sagunt

dijous 12 de maig de 2016, per  AE-Agró

El passat diumenge, 8 de maig, es va celebrar el XXVII Dia de la Bici de Sagunt (Camp de Morvedre, València), una cita que va estar marcada per la pluja. El mal oratge va obligar a suspendre parcialment l’activitat i a retallar el recorregut. Des de Morvedre en Bici-Acció Ecologista Agró volem agrair a tots els assistents la seua participació en esta plujosa edició del Dia de la Bici. La pròxima cita de Sagunt amb la nostra amiga de dos rodes serà en setembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Tanmateix, recorda que la bici és el millor medicament per a curar ciutats malaltes de contaminació i congestió del trànsit. Així que t’animem a utilitzar-la els 365 dies de l’any com a mitjà de transport!!!

A pesar de la pluja, el passat diumenge, 8 de maig, 50 valents i valentes expressaren la seua estima per la bicicleta desafiant al mal oratge i participant en el XXVII Dia de la Bici de Sagunt (Camp de Morvedre, València). Enguany, per primera vegada, esta cita tenia com a principal organitzador a l’Ajuntament de Sagunt, que en les edicions anteriors només col·laborava. I Roser Maestro, regidora de Mobilitat Urbana, va ser una de les valentes que va pedalejar sota la pluja amb Morvedre en Bici-Acció Ecologista Agró, el club MTB Morvedre, la Federació Veïnal de Sagunt i la Penya Ciclista Portenya.

El mal oratge ens va obligar a suspendre parcialment l’activitat i a retallar la marxa ciclista, que finalment només va discórrer pels carrers del Port de Sagunt. En principi, com en les edicions anteriors, el recorregut incloïa també el casc antic de Sagunt. Però, per motius de seguretat i l’amenaça de fortes pluges, vam optar per acurtar-lo.

Des de Morvedre en Bici-AE Agró, associació que tradicionalment ha organitzat el Dia de la Bici de Sagunt i que enguany col·laborava activament, volem agrair a tots els assistents la seua participació. Sens dubte, s’ha d’estimar molt la nostra amiga de dos rodes per a pedalejar sota la pluja i fer-ho amb el bon rotllo i el bon humor que van marcar la jornada del diumenge passat.

La pròxima cita de Sagunt amb la bici serà el pròxim mes de setembre. Concretament amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat i del Dia Mundial Sense Cotxes, cites que aprofitarem per a reivindicar millores en la xarxa de carrils-bicis de Sagunt i mesures per a la pacificació del trànsit. Tanmateix, fins llavors, t’animem a pedalejar els 365 dies de l’any en els teus desplaçaments urbans i interurbans. Perquè la nostra amiga de dos rodes és el millor medicament per a curar ciutats malaltes de contaminació i congestió del trànsit. Volem i necessitem més bicis al carrer!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La mobilitat urbana, a debat a Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles