Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Activitats > Dia del Medi Ambient a Sagunt

Camp de Morvedre

Dia del Medi Ambient a Sagunt

Èxit de la fira d’entitats, projectes i productors ecològics impulsada per AE-Agró

dimarts 7 de juny de 2016, per  AE-Agró

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el passat diumenge, 5 de juny, l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre van organitzar una fira d’entitats, projectes i productors ecològics. La cita, celebrada en el Triangle Umbral del Port de Sagunt, va comptar amb tallers infantils, conta-contes, experiències alternatives, actuacions musicals, aperitius i begudes artesanals i fins i tot un vídeo-mató per a recopilar opinions sobre el medi ambient. Gràcies a totes estes activitats, la jornada aconseguí congregar a centenars de visitants, que van tindre l’oportunitat de descobrir que tots som part de la mateixa cadena, la cadena del medi ambient.

Portar el medi ambient al cor de la ciutat i així apropar-lo a tota la ciutadania. Este era el repte de la fira d’entitats, projectes i productors ecològics i de proximitat que l’Ajuntament de Sagunt i la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre van organitzar el passat diumenge, 5 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. La cita va ser al Triangle Umbral del Port de Sagunt, on es van exposar tot tipus d’iniciatives i experiències alternatives vinculades a la conservació de la nostra natura.

Els centenars de visitants que van passar per la Fira del Medi Ambient de Sagunt van tindre l’oportunitat de descobrir el treball del Projecte Mussols de la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), de la Granja de Bitxos, de l’Herbari Mengívol, del Projecte Belharra, d’Okambuva i d’Homo Efficiens. I per descomptat, també el de diferents entitats locals com el grup de medi ambient de la Creu Roja del Camp de Morvedre, l’Ecoparc Mòbil de la SAG de Sagunt i La Tenda de Tot el Món.

A més a més, la Fira del Medi Ambient de Sagunt comptà amb la participació de productors ecològics i de proximitat. Per exemple, els agricultors ecològics d’AVOCAM (Associació de Voluntariat Social del Camp de Morvedre), Miel el Terrero d’Almenara, la cervesa artesanal Murbiter o el col·lectiu Pimentó Torrat, que va oferir un aperitiu ecològic per als visitants.

Durant tot el matí, també es van programar activitats per als més menuts. Concretament Kyrios Educación, Calderona Viva i La Niña Cristal van organitzar tallers i jocs infantils de reciclatge de paper, sabó artesanal, dibuix i ecosistemes, rastres d’animals, fons marí i creació amb fang. Per la seua part, Porbesarte va oferir un espectacle de conta-contes.

Destacar que, a més a més de totes estes propostes, la fira, que va concloure amb l’actuació musical de Jazzteam, també va comptar amb un vídeo-mató, instal·lat per Sagunt Reviu. Tots els visitants que van voler van poder entrar en este vídeo-mató per a expressar la seua opinió sobre el medi ambient de Sagunt. L’objectiu? Editar un vídeo amb tots els testimonis gravats el passat diumenge.

Des d’AE-Agró, entitat que per descomptat també va instal·lar el seu punt informatiu a la Fira del Medi Ambient de Sagunt, volem agrair a tots els participants, tant expositors com visitants, la seua presència en este esdeveniment. També, volem agrair el recolzament de l’Ajuntament de Sagunt per a portar endavant esta iniciativa, que ha donat l’oportunitat a centenars de persones de descobrir que tots i totes formem part de la mateixa cadena, la cadena del medi ambient.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia de l’Arbre a la Muntanya de Romeu

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles