Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Estiu de portes obertes a la Casa Penya

La Casa Penya

Estiu de portes obertes a la Casa Penya

Vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara!!!

dimarts 5 de juliol de 2016, per  AE-Agró

Per primera vegada, este estiu la Casa Penya obrirà les seues portes als veïns d’Almardà i als turistes que estiuegen en esta platja de Sagunt. Durant els caps de setmana de juliol i agost, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) programaran 16 visites guiades al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. La primera jornada de portes obertes serà este dissabte, 9 de juliol, i l’última el diumenge 28 d’agost. Així que ja saps, si este estiu vols descobrir la Casa Penya i els tresors naturals de la Marjal d’Almardà, participa en estes activitats mediambientals a la vora de la mar!!! T’esperem!!!

Després de l’èxit que han tingut esta temporada les visites guiades a la Casa Penya, este estiu, per primera vegada, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara també obrirà les seues portes al públic. Concretament ho farà els caps de setmana de juliol i agost, d’11:00 a 13:30 hores. Així, des d’este dissabte, 9 de juliol, fins als diumenge 28 d’agost, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) programaran en total 16 visites guiades a la Casa Penya.

Este centre mediambiental compta amb una exposició permanent i una sèrie d’equipaments que, com podran comprovar els participants en estes jornades de portes obertes, permet al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i aiguamoll) i l’evolució del seu paisatge al llarg de la història. A més a més, la Casa Penya es troba ubicada junt a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, un espai on podem observar espècies d’aus com el fumarell de galta blanca (Chlidonias hybridus), l’agró blau (Ardea cinerea) i el roig (Ardea purpurea), el gall de canyar (Porphyrio porphyrio), el rovellat (Plegadis falcinellus)...

Les visites guiades a la Casa Penya, que com sempre són gratuïtes, estan dirigides tant als veïns d’Almardà com als turistes que estiuegen en esta platja de Sagunt. I, per descomptat, també a qualsevol persona que vulga gaudir d’una jornada de natura en el meravellós entorn de la Marjal d’Almardà. Així que ja saps, si este estiu vols descobrir la Casa Penya i els seus tresors naturals, participa en estes activitats mediambientals a la vora de la mar!!! T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya, una aposta segura pel turisme de natura i l’educació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?