Arrel de la web > Campanyes > STOP TTIP! > Demana als eurodiputats que voten NO al CETA

STOP TTIP!

Demana als eurodiputats que voten NO al CETA

Llancem la segona fase de la campanya CETA Check 2.0

dijous 10 de novembre de 2016, per  AE-Agró

Des d’esta setmana, els ciutadans ja podem demanar als membres del Parlament Europeu que es comprometen a votar contra el CETA, l’acord de comerç i inversions entre la Unió Europea i el Canadà. La segona fase de la campanya CETA Check 2.0 compta amb el recolzament de la xarxa d’aliances contra el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) que, junt amb la Iniciativa Ciutadana Europea autoorganitzada, ha arreplegat més de 3,5 milions de firmes per a aturar el CETA i el TTIP. Acció Ecologista-Agró, com a membre de la campanya estatal #NoalTTIP, en la qual participem a través de la campanya STOP TTIP València, emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants a ciberactuar en esta campanya.

Primer, amb la ferramenta CETA Check 2.0, els ciutadanes i ciutadans de tot Europa van preguntar a eurodiputats i a ministres sobre diferents qüestions inherents a l’acord de comerç i inversions entre la Unió Europea i el Canadà (CETA). Tanmateix, els 28 governs de la Unió Europea (UE) han signat el CETA sense tan sols abordar estes preocupacions. Pròximament el Parlament Europeu (PE) haurà de votar i ratificar l’acord, raó per la qual és molt important que la ciutadania pressione de nou als eurodiputats.

Per este motiu, esta setmana s’ha posat en marxa la segona fase de la campanya CETA Check 2.0, que et permet utilitzar esta ferramenta online per a demanar als membres de l’Europarlament que es pronuncien públicament sobre l’acord amb el Canadà. A més a més, també pots contactar directament amb els seus representants per telèfon, a través de reunions, trobades públiques...

La segona fase de la campanya CETA Check 2.0 compta amb el recolzament de la xarxa d’aliances contra el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) que, junt amb la Iniciativa Ciutadana Europea autoorganitzada, ha arreplegat més de 3,5 milions de firmes contra el CETA i el TTIP, dos tractats neoliberals que amenacen els estàndards democràtics i mediambientals europeus.

Per exemple, l’acord amb el Canadà planteja la creació d’una justícia paral·lela amb privilegis per als inversors estrangers i les grans multinacionals a través del Sistema de Cort d’Inversions (ICS per les seues sigles en anglés). Este instrument regulador ja hi ha sigut rebutjat per més de 100 expertes en dret de la UE, que van signar en la seua contra fa tan sols unes setmanes.

Acció Ecologista-Agró, com a membre de la campanya estatal #NoalTTIP, en la qual participem a través de la campanya STOP TTIP València, emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants a ciberactuar amb la ferramenta CETA Check 2.0 i pressionar els eurodiputat perquè no recolzen el CETA, un acord tòxic per a la democràcia i nostre el medi ambient.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : No són tractats, són colps d’Estat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles