Arrel de la web > Portal de Transparència > Informació institucional, organitzativa i de planificació > Comissió Permanent > Acta reunió setembre 2016

Comissió Permanent

Acta reunió setembre 2016

dilluns 21 de novembre de 2016, per  AE-Agró

Reunida la Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró a la Casa Verda de València, el 7 de setembre de 2016, amb la presència Gemma Simón (València en Bici) com a secretària, Marcos Pla (Comissió de Participació), Teresa Soto (Comissió Forestal) i Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) com a vocals, i Mercé Doménech, com a secretària tècnica. Disculpen assistència, Eva Tudela (La Ribera) com a presidenta, Celia Tello (Comissió Jurídica) com a tresorera i Ana María Torres (Marfull), Alicia Moreno (Camp de Morvedre) i Víctor Navarro (Comissió de Territori) com a vocals. S’aprova l’acta de la reunió de juliol i es tracten els següents temes:

Campament d’estiu

Marcos Pla, vocal de la Comissió de Participació i coordinador del campament d’estiu d’Acció Ecologista-Agró, explica que enguany no s’ha pogut realitzar esta activitat infantil per manca de participants. Per això, proposa traslladar esta cita a Pasqua i demana ajuda a la resta de comissions i col·lectius per a donar difusió a la convocatòria. També comenta que, en general, cal més treball de totes i tots per a implicar a més gent en l’associació i augmentar el nombre de socis. La Comissió Permanent accepta el canvi de data i la petició de major implicació de les comissions i col·lectius en la publicitat del projecte i anima a totes i tots a fer socis.

Projecte de la Fundación Biodiversidad per a la conservació de les tortugues d’estany europees (Emys orbicularis)

El passat mes d’abril s’aprovà la participació d’AE-Agró en un projecte per a la conservació de les tortugues d’estany europees (Emys orbicularis) amb la Fundació Emys de Catalunya i el GOB (Grup Ornitològic Balear) de Menorca. Esta iniciativa, que s’executaria en 2017 i que estaria subvencionada per la Fundación Biodiversidad, planteja actualment una sèrie de dubtes pel que respecta al pagament de la subvenció. Per este motiu, la Comissió Permanent demana als coordinadors del projecte que resolguen estes qüestions.

Projecte de l’Ajuntament de València per a fomentar la presència de rates penades

L’Ajuntament de València ha proposat a AE-Agró liderar un projecte per al foment de les rates penades en l’àrea periurbana de la ciutat. La idea és augmentar les colònies actuals per a previndre plagues agrícoles i també de mosquits. La Comissió Permanent accepta inicialment la proposta, però demana més informació i que es concrete i detalle el projecte.

Conveni amb la Comunitat de Pescadors del Palmar i la UPV

Es recorda que continua pendent la signatura del conveni amb la Comunitat de Pescadors del Palmar i la Universitat Politècnica de València (UPV) per al seguiment de la fauna piscícola del Parc Natural de l’Albufera de València. Concretament al Tancat de la Pipa, àrea de reserva propietat de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) però gestionada conjuntament per AE-Agró i SEO/BirdLife a través d’un conveni de custòdia del territori.

IV Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València

S’informa que enguany també es realitzarà el Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València. El projecte complix la seua quarta edició i comptarà amb la participació i col·laboració de la Cooperativa Agroecològica L’Aixada com Eixida, el CERAI (Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional) i el Consell Agrari Municipal de l’Ajuntament de València.

*Esta acta va ser aprovada per la Comissió Permanent d’AE-Agró en la seua reunió mensual, celebrada a la Casa Verda de València el dimecres 12 d’octubre de 2016, amb la presència d’Eva Tudela (La Ribera) com a presidenta, Gemma Simón (València en Bici) com a secretària i Mercé Doménech com a secretària tècnica. Disculpen assistència, Celia Tello (Comissió Jurídica) com a tresorera i Marcos Pla (Comissió de Participació), Teresa Soto (Comissió Forestal), Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua), Ana María Torres (Marfull), Alicia Moreno (Camp de Morvedre) i Víctor Navarro (Comissió de Territori) com a vocals.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Comissió Permanent: Acta reunió juliol 2016

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles