Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Concentració en memòria de Germán Ortega

València en Bici

Concentració en memòria de Germán Ortega

El nostre condol per als familiars i amics d’este ciclista que va morir atropellat a València

dimecres 7 de desembre de 2016, per  AE-Agró

El passat divendres, 2 de desembre, València en Bici-Acció Ecologista-Agró va convocar una concentració silenciosa en memòria de Germán Ortega i de totes les víctimes del trànsit. Este ciclista va morir el passat 29 de novembre quan va ser atropellat per un vehicle en l’encreuament de l’avinguda Constitució amb el carrer Ruaya. La concentració va comptar amb la participació de tota la Massa Crítica de València, que va envoltar en un silenci absolut la bicicleta blanca instal·lada en memòria de Germán. El nostre més sentit condol per a la seua família i els seus amics. Esperem no haver de reunir-nos mai més junt a una bicicleta blanca. Llarga vida a tota la comunitat ciclista de València i del món sencer.

Convocats per València en Bici-Acció Ecologista Agró, desenes de ciclistes es van reunir el passat divendres, 29 de novembre, per a acomiadar a Germán Ortega. Este ciclista va morir el passat 29 de novembre, dilluns, quan va ser atropellat per un vehicle en l’encreuament de l’avinguda Constitució amb el carrer Ruaya. L’acte en memòria de Germán va coincidir amb la Massa Crítica, que no va dubtar a sumar-se a la concentració.

Des de la Plaça de la Mare de Déu, la comitiva ciclista va pedalejar fins al lloc del fatídic atropellament, on unes mans anònimes havien instal·lat una bicicleta blanca en record de Germán. Tots els participants en la concentració van envoltar en un silenci absolut esta bicicleta blanca. I així van estar durant una bona estona fins que un emotiu aplaudiment va trencar el silenci. El nostre més sentit condol per a la seua família i els seus amics. Esperem no haver de reunir-nos mai més junt a una bicicleta blanca. Llarga vida a tota la comunitat ciclista de València i del món sencer.

Mesures per a pacificar el trànsit en la CV-500

El passat dijous, 1 de desembre, un centenar de persones es van manifestar al Cap i Casal contra la reducció de velocitat i les mesures per a pacificar el trànsit a la CV-500, vial més conegut com carretera del Saler. Des de València en Bici-AE Agró considerem que la reducció de la velocitat salva vides, per exemple la de ciclistes com Germán. I, en este cas concret, també la d’animals, a més a més de millorar substancialment la qualitat ambiental del Parc Natural de l’Albufera de València.

Per això, pensem que el lema de la pancarta de la manifestació amaga una contradicció immensa, ja que la supervivència del parc natural està estretament lligada als interessos dels pobles del seu entorn. Si no posem límits al creixement a l’Albufera, com demanaven els manifestants, com anem a conservar els seus valors ambientals? Valors que, al cap i a la fi, són el principal motor econòmic del parc natural i de molts dels negocis de localitats com El Saler, El Palmar o El Perellonet.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Per un Parc Natural sense mortalitat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles