Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Pedalegem pels Drets Humans i per un pla estratègic per a la (...)

València en Bici

Pedalegem pels Drets Humans i per un pla estratègic per a la bicicleta

València amb les persones i la mobilitat sostenible!!!

dimecres 14 de desembre de 2016, per  AE-Agró

El passat dissabte, 10 de desembre, l’Human Fest, el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, organitzà diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans. Com ja van fer l’any passat, els nostres companys de València en Bici-Acció Ecologista Agró col·laboraren amb esta iniciativa coordinant una marxa en bici pels Drets Humans. En esta ocasió, des de la Plaça de la Mare de Déu fins a les portes del CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) de València. A més a més, t’informem que este mes la coordinadora estatal ConBici ha llançat una campanya per a exigir al Govern que aprove el primer Pla Estratègic Estatal per a la Bicicleta. Pots recolzar la petició signant el manifest.

Per segon any consecutiu, València en Bici-Acció Ecologista Agró s’ha sumat als actes commemoratius del Dia Internacional dels Drets Humans. Com? Doncs com millor saben fer els nostres companys: pedalejant. Concretament des de la Plaça de la Mare de Déu fins a les portes del CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) de València. Durant la marxa, es realitzà una parada a l’Ajuntament per a penjar una pancarta reivindicativa en el balcó del consistori amb el lema: Dia Mundial dels Drets Humans-València amb les persones.

A més a més d’esta marxa, durant la resta del dissabte, 10 de desembre, l’Human Fest, el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, va programar tot tipus d’activitats: actuacions musicals i de dansa, la presentació del cartell d’esta VIII edició del festival, una festa benèfica a favor de la iniciativa "La nostra ciutat, el teu refugi" i, com no, documentals i curtmetratges.

El pròxim 20 de desembre, dimarts, l’Human Fest projectarà Bike VS Cars, un imprescindible documental suec sobre mobilitat, medi ambient i sostenibilitat. La projecció d’esta batalla sobre dues rodes comptarà després amb un col·loqui dinamitzat pel nostre company de València en Bici Albert Maravall. No hi faltes!!! T’esperem!!!

Demanem un Pla Estratègic Estatal per a la Bicicleta

Este mes de desembre, ConBici, la coordinadora estatal en defensa de la bici on AE-Agró està representada a través de València en Bici, ha iniciat una campanya per a sol·licitar al Govern espanyol que aprove el primer Pla Estratègic Estatal per a la Bicicleta (PEEB). Concretament, ConBici llançà esta campanya en el Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA), on va presentar un audiovisual amb les raons per a aprovar el PEEB i també un manifest de suport per a esta iniciativa.

Des de València en Bici t’emplacem a signar este document i t’informem que l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta també ha sol·licitat al nou Govern de l’Estat que impulse la reforma del Reglament General de Circulació. Pel bé del nostre medi ambient i d’una mobilitat realment sostenible, esperem que el nou Govern espanyol tinga en compte estes dues peticions.

Finalment, des de València en Bici et recomanem que consultes en la nostra pàgina web el treball La construcció d’una ciutat motoritzada. Este text, elaborat per Virginia Gómez Casillas, és una anàlisi de la mobilitat a la ciutat de València i en la seua redacció han intervingut diferents companys del nostre col·lectiu.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : María Seguí passa a millor vida

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?