Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > La Costera rep 200 visites durant la tardor de portes obertes (...)

Horta Nord

La Costera rep 200 visites durant la tardor de portes obertes d’AE-Agró

Este paratge natural acomiada l’any amb un taller de consum nadalenc responsable

dilluns 19 de desembre de 2016, per  AE-Agró

El passat dissabte, 17 de desembre, Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitzà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i Calderona Viva, un taller de consum nadalenc responsable al Paratge Natural Municipal de La Costera. Amb esta activitat, que va reunir a una quinzena de participants, finalitza la tardor de portes obertes a La Costera, una iniciativa d’AE-Agró per a apropar i difondre els valors mediambientals d’este paratge natural municipal entre els veïns de Puçol. En total, des de setembre, 200 persones han visitat esta muntanyeta de la Serra Calderona custodiada per AE-Agró, on s’han celebrat tres tallers mediambientals, dos jornades de portes obertes i un voluntariat de revisió de caixes-niu.

A pesar de la pluja, el passat dissabte, 17 de desembre, l’Aula Multiusos de La Costera va obrir les seues portes per a celebrar un taller de consum nadalenc responsable. L’activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró, va reunir a una quinzena de participants, que van aprendre amb Calderona Viva a confeccionar decoració i adorns nadalencs reutilitzant i reciclant materials. Per exemple, amb els cartrons del paper higiènic, que els més menuts van transformar en arbres de Nadal durant este taller infantil de manualitats.

Esta activitat posa el punt i final a la tardor de portes obertes programada per AE-Agró a La Costera, un paratge natural municipal que està sota la custòdia del territori dels ecologistes. Des de setembre, els ecologistes han programat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), sis activitats en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Concretament, tres tallers mediambientals amb Calderona Viva, un voluntariat amb La Granja de Bitxos per a revisar les caixes-niu instal·lades en este paratge natural municipal i dues jornades de portes obertes.

En principi, per al passat diumenge, 18 de desembre, també estava programada una tercera jornada de portes obertes. Però, degut al mal oratge, es va suspendre esta visita guiada i el matí d’eco-jocs a l’Aula Natura de La Costera amb Kyrios Educación. A pesar de no poder celebrar-se esta activitat, el balanç de la tardor de portes obertes en esta muntanyeta de la Serra Calderona és molt postiu. En total, 200 persones han participat en les diferents activitats programades des de setembre per a apropar i difondre entre els veïns de Puçol els valors mediambientals d’este paratge natural municipal.

El pròxim mes de gener arrancaran les activitats del nou any a La Costera, on durant l’hivern celebrarem el Dia de l’Arbre, el Dia de l’Arbust i la ruta teatralitzada Saps com fem un aeroport d’abelles?. A més a més, també estem preparant alguna sorpresa i noves propostes per a gaudir de la natura en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Bones festes i feliç 2017!!! T’esperem l’any que ve a La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Tardor de portes obertes a La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles