Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Dia de l’Arbre a l’Assut de Sueca

Muntanyeta dels Sants

Dia de l’Arbre a l’Assut de Sueca

Pam a pam, continuem pintant de verd la ribera del Xúquer!!!

dijous 2 de febrer de 2017, per  AE-Agró

El passat diumenge, 29 de gener, el col·lectiu de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró organitzà una nova edició del Dia de l’Arbre a l’Assut de Sueca (La Ribera Baixa, València). En este màgic racó del Riu Xúquer, la Muntanyeta dels Sants-AE Agró va plantar, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca, una vintena d’arbres de ribera. Concretament, tamarits (Tamarix gallica), salzes (Salix alba) i àlbers (Populus alba). La reforestació d’este tram del Xúquer va comptar amb la participació d’uns 25 voluntaris de totes les edats, entre els quals cal destacar la presència dels companys de l’associació AEMS-Ríos con Vida.

Després d’acomiadar l’any 2016 amb la XIV pujada al Cavall Bernat, el passat diumenge, 29 de gener, el col·lectiu de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró va celebrar el Dia de l’Arbre pintant de verd l’Assut de Sueca. La cita va reunir a uns 25 voluntaris que van plantar una vintena de tamarits (Tamarix gallica), salzes (Salix alba) i àlbers (Populus alba) en este màgic racó del Riu Xúquer, on els nostres companys de Muntanyeta dels Sants-AE Agró desenvolupen activitats de neteja de residus i seguiment de la qualitat de l’aigua i la biodiversitat durant la resta de l’any

L’activitat del Dia de l’Arbre comptà amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca i la participació com a voluntaris de membres de l’associació AEMS-Ríos con Vida. Des de la Muntanyeta dels Sants, volem agrair l’ajuda en la plantació dels companys d’AEMS-Ríos con Vida i també la tasca que desenvolupen en matèria de conservació i restauració d’ecosistemes fluvials.

A més a més del Dia de l’Arbre i de la tradicional pujada al Cavall Bernat, paga la pena destacar que la Muntanyeta dels Sants continua impulsant la celebració de la Massa Crítica a Sueca cada primer dijous de mes. Així que ja saps, hui, 2 de febrer, t’esperem a tu i a la teua bicicleta per a reivindicar els drets dels ciclistes i promoure un model de ciutat més sostenible, amable, segur i ciclable.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Projecte Rius torna al Xúquer per primavera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?