Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació a la muntanya del Castell de Sagunt

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació a la muntanya del Castell de Sagunt

Ajuda’ns a reconquerir els valors mediambientals de la muntanya del Castell

diumenge 19 de febrer de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 19 DE FEBRER: Este hivern la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, ha decidit concentrar les seues activitats en la muntanya del Castell per a tractar de reconquerir els seus valors naturals. Com? Doncs, per exemple, plantant espècies arbustives mediterrànies, per a millorar així la biodiversitat i aturar l’erosió que patix la muntanya del Castell.

La primera reforestació serà este diumenge, 19 de febrer, quan pintarem de verd la muntanya amb llentiscles (Pistacia lentiscus), murtes (Mirtus comunis), arçots (Rhamnus lycioides) i aladerns de fulla estreta (Phylllirea angustifolia) facilitats pel CIEF, el Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal de la Generalitat Valenciana. La cita, que compta amb la col·laboració de les associacions de veïns de Ciutat Vella i del Raval, l’associació Voluntaris pel Patrimoni Històric Saguntí i els Ludi Saguntini, començarà a les 10:30 hores. El punt de trobada serà la Plaça de l’Acròpolis.

El diumenge 12 de març la Colla Verda convocarà una segona plantació a la muntanya del Castell. Si vols sumar-te a qualsevol de les dues reforestacions, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 687 335 095. T’esperem per a reconquerir els valors mediambientals de la muntanya. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Comença la reconquesta mediambiental del Castell de Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?