Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > Diari d´activitats > Plantació de la Colla Verda a la muntanya del Castell de Sagunt

Voluntariat Ambiental

Plantació de la Colla Verda a la muntanya del Castell de Sagunt

Pintem de verd la muntanya amb arbustos mediterranis

dijous 23 de febrer de 2017, per  AE-Agró

El passat diumenge, 19 de febrer, la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, va celebrar la primera de les dues plantacions programades per a este hivern a la muntanya del Castell. L’activitat, organitzada amb la col·laboració de les associacions veïnals de Ciutat Vella i del Raval, va reunir a 50 voluntaris de totes les edats que van pintar de verd la muntanya amb diferents espècies d’arbustos mediterranis. La pròxima plantació serà el diumenge 12 de març, quan continuarem amb esta iniciativa per a reconquerir els valors mediambientals de la muntanya del Castell de Sagunt. T’esperem!!!

Recuperar i millorar els valors mediambientals de la muntanya del Castell de Sagunt (Camp de Morvedre, València). Amb este repte, 50 voluntaris es van congregar als peus del Castell el passat diumenge, 19 de març, per a participar en la plantació convocada per la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró.

Pam a pam, els participants en esta activitat van pintar de verd la muntanya amb més de 100 arbustos mediterranis de diferents espècies. Concretament, llentiscles (Pistacia lentiscus), murtes (Mirtus comunis), arçots (Rhamnus lycioides) i aladerns de fulla estreta (Phylllirea angustifolia), que van ser facilitats pel CIEF, el Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal de la Generalitat Valenciana.

Amb esta reforestació, organitzada amb la col·laboració de les associacions veïnals de Ciutat Vella i del Raval, es pretén millorar la biodiversitat i aturar l’erosió que patix la muntanya del Castell, un espai natural carregat d’història i enclavat en el cor de Sagunt. El pròxim diumenge 12 de març, la Colla Verda convocarà una segona plantació, a la qual et convidem a participar per a continuar reconquerint els valors mediambientals de la muntanya del Castell. Participa i ajuda’ns a pintar de verd la muntanya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Comença la reconquesta mediambiental del Castell de Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles