Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taula redona "La Ribera renaix de les cendres: Repoblament i gestió dels (...)

La Ribera Alta

Taula redona "La Ribera renaix de les cendres: Repoblament i gestió dels nostres boscos"

T’esperem en esta jornada d’aprenentatge i coneixements sobre la gestió forestal

diumenge 5 de març de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 5 DE MARÇ: Els incendis forestals són un dels problemes ambientals de major repercussió mediàtica i impacte social. Però, que ocorre una vegada s’ha aturat el foc? A La Ribera coneguem de primera mà esta situació, com per exemple els incendis originats a l’estiu de 2016 a la Serra de Carcaixent, que va arrasar unes 1.200 hectàrees, i la Serra Bolbait, en la veïna comarca de La Canal de Navarrés, on es van cremar unes 1.800 hectàrees.

Per això, des de l’Aplec de La Ribera proposen la idea d’una vesprada de diumenge diferent, d’una jornada d’aprenentatge i coneixements sobre la gestió comunal dels boscos, el control d’incendis i repoblament. I que millor lloc que al preciós poble de Sumacàrcer. La cita serà este diumenge, 5 de març, a les 17:30 hores a La Societat (Plaça de L’Era), on es celebrarà la taula redona "La Ribera renaix de les cendres: Repoblament i gestió dels nostres boscos".

Este col·loqui obert a la ciutadania comptarà amb la participació del col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró a La Ribera Alta, La Granja de Bitxos, el Voluntariat Per Repoblar Alzira i la Colla Ecologista L’Arrel d’Ontinyent. Així que ja saps, este diumenge t’esperem a Sumacàrcer per a parlar de gestió forestals i incendis. Fem comarca, fem aplec!!! Estimem la terra, renaixem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Després de les cendres

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?