Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Debat sobre la nova política forestal de la Conselleria de Medi (...)

Comissió Forestal

Debat sobre la nova política forestal de la Conselleria de Medi Ambient

Col·loqui amb la Directora General de Prevenció d’Incendis i el Director General de Medi Natural de la Generalitat Valenciana

dimarts 7 de març de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 7 DE MARÇ: La Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar el pròxim dimarts, 7 de març, en un debat sobre la nova política forestal de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. La cita serà a les 19:00 hores a la Casa Verda (C/Portal de la Valldigna, NÚM. 15), la seu d’AE-Agró a la ciutat de València.

El col·loqui comptarà amb la participació de Delia Álvarez, Directora General de Prevenció d’Incendis, i Antoni Marzo, Director General de Medi Natural, que ens explicaran les bases de la nova política forestal de la Conselleria de Medi Ambient. Per exemple, pel que respecta a l’explotació de biomassa. L’entrada a este debat és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Després del col·loqui, soparem a la Casa Verda. Si estàs interessat o interessada a quedar-te a sopar, cal que faces la teua reserva telefonant al 667 73 98 59 (Ferran). El preu del sopar és de 12 euros. T’esperem per a debatre i analitzar la política forestal valenciana!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Paralitzades les tales a la Serra la Calderona

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?