Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Conferència: "Canvi Climàtic, reptes i perspectives un any després de la (...)

Aula Cavanilles

Conferència: "Canvi Climàtic, reptes i perspectives un any després de la Conferència de París"

Col·loqui amb Andreu Escrivà organitzat per la RSEAPV i AE-Agró

dilluns 6 de març de 2017, per  AE-Agró

DILLUNS 6 DE MARÇ: El pròxim dilluns, 6 de març, torna l’Aula Cavanilles, una iniciativa conjunta de la Real Societat Econòmica d’Amics del País Valencià (RSEAPV) i Acció Ecologista-Agró per a fomentar la reflexió i el debat sobre medi ambient en el sentit més ample de la seua accepció.

En esta ocasió, la temàtica que es planteja des de l’Aula Cavanilles és el Canvi Climàtic. Concretament els reptes i les perspectives actuals, un any després de la Conferència de París. I, per a analitzar esta qüestió, comptarem com a ponent amb Andreu Escrivà, Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Joan Llinares, membre fundador d’AE-Agró i actual secretari general de la RSEAPV, serà l’encarregat de moderar l’acte.

La cita serà al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de València (Plaça Sant Esteve, NÚM. 3), on t’esperem a les 19:00 hores per a analitzar a fons el Canvi Climàtic, el principal desafiament que afronta el nostre Planeta i que ja afecta a la nostra vida quotidiana.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia d’Acció Global contra el Canvi Climàtic al Port de València

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles