Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de portes obertes a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada de portes obertes a La Costera de Puçol

Visita guiada i taller d’educació ambiental en esta muntanyeta de la Serra Calderona

diumenge 12 de març de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 12 DE MARÇ: El pròxim diumenge 12 de març, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et conviden a participar en una nova jornada de portes obertes al Paratge Natural Municipal de La Costera. La jornada començarà a les 11:00 hores i inclourà una visita guiada per als adults per a explicar els valors naturals d’esta muntanyeta de la Serra Calderona, on AE-Agró desenvolupa diferents projectes de conservació ambiental.

A més a més, per als més menuts s’ha organitzat un taller d’educació ambiental i creació artística. Esta activitat infantil, que compta amb la col·laboració del programa d’innovació educativa d’aprenentatge servei (APS-SEDI) de la Universitat de València, es celebrarà a l’Aula Natura de La Costera.

El punt de trobada per als participants en esta jornada de portes obertes serà l’Aula Multiusos (antics Polvorins de Riotinto), on tenim instal·lada actualment l’exposició fotogràfica de Rafa Pardo Els Artròpodes de La Costera. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. Només per vindre, et regalarem el cartell d’oronetes i falcies de Puçol i el calendari de 2017 de La Costera. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera de Puçol, aula de conservació i formació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles