Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació al Castell de Sagunt

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació al Castell de Sagunt

Ajuda’ns a reconquerir els valors mediambientals d’esta emblemàtica muntanya

diumenge 12 de març de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 12 DE MARÇ: Este hivern la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, ha decidit concentrar les seues activitats en la muntanya del Castell per a tractar de reconquerir els seus valors naturals. Amb este objectiu s’ha realitzat ja una visita guiada i una plantació d’arbustos mediterranis.

La següent activitat serà una nova plantació. Concretament el pròxim diumenge 12 de març, quan hem quedat a les 10:30 hores a la Plaça de la Font del Lleó (davant Le Fou). La plantació, en la qual participarà l’associació Voluntaris pel Patrimoni Històric Saguntí, es realitzarà dins del Castell. Per a ser exactes en la Plaça dels Estudiants, on els Voluntaris pel Patrimoni Històric Saguntí estan treballant de valent per a eliminar l’exòtica i invasora palera (Opuntia ficus-indica).

La idea és substituir esta espècie invasora per plantes mediterrànies com l’espígol (Lavandula angustifolia), la sàlvia (Salvia officinallis) i el llistó (Brachypodium retusum), que han sigut facilitades pel CIEF, el Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal de la Generalitat Valenciana. A més a més, el CIEF ens ha preparat jiffys amb llavors de diferents espècies mediterrànies per a pintar de verd el Castell de Sagunt.

Si vols participar en esta activitat, que també compta amb la col·laboració de les associacions de veïns de Ciutat Vella i del Raval, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 687 335 095. La Colla Verda et necessita. Participa i ajuda’ns a reconquerir els valors mediambientals del Castell!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda, a la reconquesta mediambiental del Castell de Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?