Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Aiguamolls 2017: Solidaritat, cultura i tradicions

Custòdia del Territori

Aiguamolls 2017: Solidaritat, cultura i tradicions

Acte solidari al Port de Catarroja a benefici de Càritas

dissabte 11 de març de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 11 DE MARÇ: Un any més, la Comunitat de Pescadors de Catarroja i l’Associació de Vela Llatina Els Peixcadors celebren al Parc Natural de l’Albufera de València un acte solidari a benefici de Càritas. Concretament la cita serà este dissabte, 11 de març, al Port de Catarroja. La jornada arrancarà a les 9:00 hores amb l’obertura del banc d’aliments a la seu de l’Associació de Vela Llatina Els Peixcadors.

Després, a les 10:00 hores, en el local de la Comunitat de Pescadors de Catarroja, hi ha programada una xerrada sobre l’ús dels aiguamolls artificials en l’entorn de l’Albufera. I, finalment, a les 11:00 hores es realitzarà un passeig en barca pel parc natural, en el qual podran participar tots aquells que hagen fet prèviament el seu donatiu solidari: aliments no peribles per a Càritas.

Esta jornada de solidaritat, cultura i tradicions compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja i el Tancat de la Pipa, aiguamoll artificial custodiat per SEO/BirdLife i Acció Ecologista-Agró. Així que vos animem a totes i tots a participar en esta activitat!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia Mundial de les Zones Humides al Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?