Arrel de la web > Notícies > Campament de Pasqua d’AE-Agró, una oportunitat única per a aprendre a (...)

Pam a pam

Campament de Pasqua d’AE-Agró, una oportunitat única per a aprendre a estimar cada pam de la nostra natura

En abril torna esta apassionant aventura educativa per a xiquets d’entre 8 i 14 anys

divendres 17 de març de 2017, per  AE-Agró

Un any més Acció Ecologista-Agró convoca el seu campament infantil amb la col·laboració de Kyrios Educación. Però, en 2017, amb dues novetats importants: canviem de data i de lloc. En esta edició la cita serà en Pasqua i no en estiu i es celebrarà al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol, una muntanyeta de la Serra Calderona que està sota la custòdia del territori d’AE-Agró. Esta apassionant aventura educativa, dirigida a xiquets i adolescents d’entre 8 i 14 anys, serà del 18 al 21 d’abril i el seu preu és de 161 euros per a fills, nets i germans de socis d’AE-Agró i de 171 per a no associats. Si vols que el teu fill o la teua filla aprenga a estimar cada pam de la nostra natura, apunta’l ja al nostre campament!!!

Divertits jocs, dinàmiques educatives, excursions diürnes i nocturnes, visites de personatges importants de la nostra natura, projeccions mediambientals i moltes més sorpreses esperen als xiquets i adolescents, d’entre 8 i 14 anys, que participen en l’edició de 2017 del campament infantil d’Acció Ecologista-Agró. Enguany, esta aventura educativa es celebrarà a Puçol (Horta Nord, València), al Paratge Natural Municipal de La Costera.

La cita, que compta amb la col·laboració de Kyrios Educación i de l’Ajuntament de Puçol, serà en Pasqua. Concretament del dimarts 18 al divendres 21 d’abril, quatre dies que no són festius per als adults però sí per als menuts de la casa, que tenen en el campament d’AE-Agró una oportunitat única per a aprendre a estimar, conservar i defensar cada pam de la nostra natura. I, a més a més, en un espai natural tan vinculat a AE-Agró com és La Costera.

Esta muntanyeta de la Serra Calderona compta amb diferents equipaments, com per exemple una Aula Natura, una Aula Multiusos, uns horts d’oci ecològics, un viver forestal i dos senders botànics. I, des de 2011, és un dels racons de la nostra natura que custodia AE-Agró, que desenvolupa a La Costera diferents projectes de conservació mediambiental: reforestacions, instal·lació de caixes-niu per a ocells, col·locació de refugis per a rates penades, seguiment i manteniment de punts d’aigua per a amfibis...

Com explica Marcos Pla, coordinador del campament, "els xiquets i adolescents que participen en esta aventura educativa viuran quatre dies inoblidables a La Costera, durant els quals descobriran els tresors mediambientals del nostre territori i el treball que desenvolupa AE-Agró per a defensar-los. Volem que els xicotets agrons entenguen que, per a viure bé, cal estar en equilibri i harmonia amb la Terra i que això només serà possible si estimem cada pam de la nostra natura i respectem a la resta d’espècies amb les quals compartim el Planeta".

Si com nosaltres creus en el bé comú i vols que els teus fills també compartisquen estos valors d’estima a la natura, no ho dubtes i apunta’ls ja al nostre campament infantil. El preu per a fills, nets i germans de socis d’AE-Agró és de 161 euros i per a no associats és de 171 euros. Si vols més informació, fer-nos qualsevol suggerència o formalitzar la inscripció, visita el blog del campament. Però, dóna’t pressa, perquè només hi ha 30 places i el període d’inscripció ja està obert!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró celebra el seu primer campament d’estiu

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles