Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Calderona Viva torna a La Costera

Horta Nord

Calderona Viva torna a La Costera

Arranca una primavera carregada d’activitats en el paratge natural de Puçol

dijous 30 de març de 2017, per  AE-Agró

El passat diumenge, 26 de març, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitzà la primera activitat de la primavera a La Costera de Puçol. Unes quaranta persones es van reunir en este paratge natural municipal per a participar en la ruta teatralitzada de Calderona Viva Saps com fer un aeroport d’abelles? Grans i menuts van descobrir amb este espectacle familiar les espècies de flora més representatives d’esta muntanyeta de la Serra Calderona. La següent cita a La Costera serà el pròxim diumenge 9 d’abril, quan AE-Agró convocarà una marató ornitològica. I, a més a més, del 18 al 21 d’abril també es celebrarà en este paratge natural municipal el campament de Pasqua d’AE-Agró.

Benito Milhomes, obrer i pensador, tornà a La Costera de Puçol (Horta Nord, València) el passat diumenge, 26 de març, amb la intenció de construir un heliport i urbanitzar este paratge natural municipal de la Serra Calderona. Però, com van presenciar els quasi quaranta participants en la ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles?, Amaia, la reina de les abelles de La Costera, aconseguí salvar de la rajola el pulmó verd de Puçol. Com? Doncs, amb els seus divertits jocs i els seus contes sobre els tresors naturals del bosc mediterrani.

Amb este espectacle de Calderona Viva, organitzat pel col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, arranca una primavera carregada d’activitats per a tots els públics en este paratge natural municipal. La pròxima cita serà el diumenge 9 d’abril, quan AE-Agró celebrarà la primera marató ornitològica de La Costera. Esta jornada, que té com a repte saber quantes espècies d’ocells podem vore durant un matí en esta muntanyeta de la Serra Calderona, també inclourà un taller infantil sobre aus per als més menuts.

A més a més, del 18 al 21 d’abril, La Costera albergarà el campament de Pasqua d’AE-Agró, una apassionant aventura educativa dirigida a xiquets i adolescents d’entre 8 i 14 anys. El preu del campament és de 161 euros per a fills, nets i germans de socis d’AE-Agró i de 171 per a no associats. I el període d’inscripció ja està obert. Així que si vols que el teu fill o la teua filla aprenga a estimar cada pam de la nostra natura, apunta’l ja al nostre campament.

Finalment, et recordem que durant el mes d’abril continua el curs d’agricultura ecològica als horts municipals de La Costera, una iniciativa de l’Ajuntament de Puçol i Sembra en Saó que compta amb la col·laboració d’AE-Agró. Este mes la cita serà este dissabte, 1 d’abril, a les 11:00 hores, quan es realitzarà un taller per a adults sobre el maneig ecològic de plagues i malalties i una activitat infantil sobre llavors. Si vols participar, només has d’enviar un correu electrònic a info@sembraensa.org o telefonar al 605 255 160.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Jornada de portes obertes a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?