Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Diumenge de portes obertes a la Casa Penya

La Casa Penya

Diumenge de portes obertes a la Casa Penya

T’esperem en Pasqua per a descobrir-te els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 23 d'abril de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 23 D’ABRIL: Durant les vacances de Pasqua, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza amb l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) dues jornades de portes obertes a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Concretament, els diumenges 16 i 23 d’abril.

La Casa Penya es troba ubicada junt a l’espectacular Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya i compta amb una exposició permanent i una sèrie d’equipaments que, com podran comprovar els participants en estes jornades de portes obertes, permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i aiguamoll) i l’evolució del seu paisatge al llarg de la història.

Si vols participar en les visites guiades de Pasqua a la Casa Penya, t’esperem a les 10:00 hores en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. Si necessites més informació d’esta activitat, envia un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. T’esperem a la Casa Penya per a compartir una jornada de natura entre mar i marjal i descobrir-te els tresors mediambientals dels nostres aiguamolls. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya reobrirà les seues portes a partir de Pasqua

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles