Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Marjalejant en Pasqua a la Casa Penya

La Casa Penya

Marjalejant en Pasqua a la Casa Penya

Vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara!!!

dimecres 19 d’abril de 2017, per  AE-Agró

Després de romandre tancada al públic des de setembre, el passat diumenge, 16 d’abril, la Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València) per fi va tornar a obrir les seues portes. Concretament en la primera de les dues visites guiades que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró celebrarà durant les vacances de Pasqua al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Si no vas poder vindre, no et preocupes. Este diumenge, 23 d’abril, tens una nova oportunitat per a marjalejar amb nosaltres i descobrir els tresors naturals que amaga la Casa Penya i la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà. T’esperem!!!

Una vintena de veïns i turistes van participar el passat diumenge, 16 d’abril, en la primera de les dues visites guiades que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró celebrarà a la Casa Penya durant les vacances de Pasqua. La següent cita serà este diumenge, 23 d’abril, a les 10:00 hores, quan AE-Agró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), tornarà a obrir les portes del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

La visita té com a objectiu mostrar els tresors naturals d’esta zona humida. I, per a fer-ho, comptem amb l’exposició de la Casa Penya i la resta dels seus equipaments que, com ja van poder comprovar els participants en la jornada de portes obertes del passat diumenge, permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i aiguamoll) i l’evolució del seu paisatge al llarg de la història.

A més a més, l’activitat inclou un passeig entre lliris grocs (Iris pseudacorus) per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà, on actualment amb un poc de sort podem observar gran quantitat d’aus: agrons blaus (Ardea cinerea) i rojos (Ardea purpurea), rovellats (Plegadis falcinellus), camallongues (Himantopus himantopus), galls de canyar (Porphyrio porphyrio), fotges (Fulica atra), corriols camanegres (Charadrius alexandrinus)...

Així que ja saps: Si no tens pla per a este diumenge, vine a marjalejar a la Casa Penya. Si necessites més informació sobre esta activitat, pots enviar-nos un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. T’esperem per a compartir una jornada de natura entre mar i marjal i descobrir-te els tresors mediambientals dels nostres aiguamolls. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya reobrirà les seues portes a partir de Pasqua

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?