Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Xerrada a Benetússer: Energia nuclear?

Tanquem Cofrents

Xerrada a Benetússer: Energia nuclear?

Tanquem Cofrents i totes les demés!!!

dijous 27 d’abril de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 27 D’ABRIL: La Plataforma A Contrapèl, que forma part de la plataforma Tanquem Cofrents, organitza el pròxim dijous, 27 d’abril, una xerrada sobre l’energia nuclear. La cita serà a les 19:00 hores en el Centre Cultural El Molí de Benetússer (Horta Sud, València) i comptarà com a ponents amb José Juan Sanchis, membre de la Comissió d’Energia d’Acció Ecologista-Agró i portaveu de Tanquem Cofrents, i Francesc Jesús Hernàndez i Debon, professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València.

L’objectiu de la xerrada és explicar la campanya de Tanquem Cofrents per a evitar la construcció d’un Magatzem Temporal Individualitzat (MTI) de residus nuclears a la central valenciana i exigir el seu tancament definitiu en l’any 2021. Fins al moment, la campanya compta amb el suport del Moviment Ibèric Antinuclear (MIA), Les Corts Valencianes i una vintena d’ajuntaments, entre ells el de Benetússer. Nuclear? No, gràcies!!! Tanquem Cofrents i totes les demés!!!

La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Acció Ecologista-Agró, Ecologistas en Acción, Greenpeace, Plataforma Per Un Nou Model Energètic, Salvemos Mijares, Marfull, Xúquer Viu, La Ribera en Bici, Plataforma A Contrapèl, Espai Alternatiu, Intersindical Valenciana, CGT, PAH-València, Associació de Damnificats per l’Incendi de l’Alcalatén (ADIA) i el Moviment Ibèric Antinuclear (MIA).

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Una onada antinuclear recorre el País Valencià

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?