Arrel de la web > Notícies > Superem els 5.000 amics en Facebook

Pam a pam

Superem els 5.000 amics en Facebook

I en Twitter ja tenim més de 2.600 seguidors

dijous 4 de maig de 2017, per  AE-Agró

Esta setmana Acció Ecologista-Agró ha superat els 5.000 amics en Facebook. Concretament, a 4 d’abril, 5.014 usuaris d’esta xarxa social han indicat que els agrada la nostra pàgina. Segons les estadístiques que ens oferix Facebook, la majoria tenen una edat compresa entre els 25 i el 44 anys i viuen a València ciutat. Però, també destaquen els fans que tenim en altres poblacions com Sagunt, Puçol, Paterna, Castelló de la Plana, Gandia, Alzira o Sueca. Pel que respecta a Twitter, AE-Agró té a dia de hui 2.614 seguidors. Tant en una com en altra xarxa social es tracta de xifres modestes, però que no paren d’augmentar, motiu pel qual volem agrair-vos als amics de Facebook i als seguidors de Twitter la vostra fidelitat.

M’agrada a m’agrada, la pàgina de Facebook d’Acció Ecologista-Agró ha aconseguit superar els 5.000 amics en esta xarxa social on, entre altres continguts, pots trobar totes les notícies que publiquem a la nostra web, els esdeveniments en els quals participem o fotografies de les accions i activitats que protagonitzem en defensa del medi ambient. La xifra exacta d’amics, a 4 d’abril, és de 5.014. I segons les estadístiques que ens facilita Facebook, el 50% són homes i el 48% dones.

La majoria de fans de la nostra pàgina en esta xarxa social (un 57%) té entre 25 i 44 anys. Concretament, el 30% té entre 35 i 44 anys i el 27% entre 25 i 34 anys. 1.685 dels nostres amics en Facebook viuen a la ciutat de València i també tenim una quantitat destacable d’usuaris d’esta xarxa social que ens seguixen des d’altres poblacions valencianes com Sagunt (259), Puçol (124), Paterna (68), Castelló de la Plana (66), Gandia (52), Alzira (49) o Sueca (49). A més a més, paga la pena destacar que a Barcelona (162), Madrid (92) i Sevilla (40) també tenim fans.

Pel que respecta a Twitter, l’altra xarxa social on AE-Agró està present, la xifra de seguidors, a 4 d’abril, és de 2.614. Es tracta, tant en Facebook com en Twitter de xifres modestes. Però, que ens permeten multiplicar el nostre missatge ecologista i així complementar el treball de comunicació que es desenvolupa a la pàgina web de l’associació.

Finalment, volem agrair-vos a tots els amics de Facebook i seguidors de Twitter la vostra fidelitat, ja que cada vegada som més, i vos convidem a entrar en acció i participar en les nostres campanyes, convocatòries i activitats. Perquè la millor manera de defensar la natura és pam a pam i en persona.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La web d’AE-Agró supera el milió de visites

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles