Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Finca de Penya

Camp de Morvedre

Visita guiada a la Finca de Penya

Vine a descobrir el teu patrimoni natural!!!

diumenge 21 de maig de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 21 DE MAIG: Amb motiu de la candidatura de Sagunt a Patrimoni de la Humanitat, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de la capital del Camp de Morvedre et convidem els diumenges del mes de maig a descobrir el patrimoni natural de la ciutat. Com? Doncs, amb quatre visites guiades a diferents paratges naturals de Sagunt: la Muntanya de Romeu (7 de maig), el Riu Palància (14 de maig), la Finca de Penya (21 de maig) i la Marjal dels Moros (28 de maig).

El recorregut per la Finca de Penya començarà a les 10:00 hores a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. I inclourà també un passeig per les dunes i la zona de saladar d’Almardà. Després, ens endinsarem en la marjal per a descobrir les espècies d’aus i altres animals que habiten en la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya.

Esta excursió, d’aproximadament 6 km de distància, no té cap dificultat i durarà unes tres hores. Per a participar, no cal inscripció prèvia. Si tens qualsevol dubte sobre esta visita guiada o sobre el programa d’activitats "Descobrix el teu Patrimoni Natural", pots posar-te en contacte amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. Recorda: T’esperem este mes de maig per a descobrir-te cada pam del patrimoni natural de Sagunt!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim el patrimoni natural de la Muntanya de Romeu

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles