Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Els Capvespres de la Pipa: Aigua i Blasco Ibáñez

Custòdia del Territori

Els Capvespres de la Pipa: Aigua i Blasco Ibáñez

Vine a contemplar este espectacle natural únic!!!

divendres 19 de maig de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 19 DE MAIG: Des d’Acció Ecologista-Agró et convidem a participar en una nova edició dels Capvespres de la Pipa. Concretament este divendres, 19 de maig, a les 19:15 hores. El punt de trobada serà el Port de Catarroja, on ens espera la Comunitat de Pescadors de Catarroja per a explicar-nos el treball que desenvolupa la seua gent al Parc Natural de l’Albufera de València. A més a més, visitarem l’exposició que ha organitzat la Comunitat de Pescadors sobre l’escriptor Blasco Ibáñez i la seua relació amb ’Albufera.

Després anirem al Tancat de la Pipa, on parlarem de la biodiversitat i les funcions ecosistèmiques de les zones humides. De camí a la Pipa, aprofitarem per a vore com l’Albufera es transforma durant el mes de maig, quan l’aigua inunda els camps, donant pas a un nou cicle del cultiu de l’arròs. L’activitat acabarà amb el sempre espectacular capvespres de la Pipa

Si vols participar en esta nova activitat del Tancat de la Pipa, àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que custodiem AE-Agró i SEO/BirdLife, només has d’omplir el següent formulari. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte, pots enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. T’esperem per a compartir un espectacle natural únic!!!!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Tancat de la Pipa també reobri les seues portes

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles