Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Ruta teatralitzada: Saps com fer un aeroport d’abelles?

Horta Nord

Ruta teatralitzada: Saps com fer un aeroport d’abelles?

T’esperem a La Costera de Puçol amb els companys de Calderona Viva!!!

diumenge 28 de maig de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 28 DE MAIG: Este mes de maig Calderona Viva torna al Paratge Natural Municipal de La Costera per a representar l’espectacle familiar Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), serà el pròxim diumenge 28 de maig, quan t’esperem en esta muntanyeta de la Serra Calderona per a gaudir d’una jornada de teatre i natura amb Benito Milhomes, obrer i pensador, i Amaia, la reina de les abelles de La Costera.

Si vols descobrir com fer i què és un aeroport d’abelles, apunta’t ja a esta nova ruta teatralitzada de Calderona Viva al paratge natural municipal de Puçol. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a avillalba@calderonaviva.com o telefonar al 626 679 579. Però dóna’t pressa, perquè les places són limitades. El punt de trobada serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on hem quedat a les 11:00 hores. T’esperem per a compartir una jornada de teatre i natura per a tota la família!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Observades 28 espècies d’aus en la marató ornitològica de La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?