Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > STOP TCI! > Milers de persones es manifesten a Madrid contra el CETA

STOP TTIP!

Milers de persones es manifesten a Madrid contra el CETA

La democràcia, els serveis públics i el medi ambient no es venen, es defenen!!!

dimecres 14 de juny de 2017, per  AE-Agró

Després de la seua aprovació en el Parlament Europeu, el CETA, l’Acord Econòmic i Comercial Global entre la Unió Europea i el Canadà, ha de ser ratificat pels parlaments nacionals i regionals dels Estats membres. El Govern espanyol va remetre el passat 27 de març el Projecte de Llei sobre el CETA, iniciant-se així el tràmit parlamentari que portarà a la seua votació en Les Corts Generals. Per a evitar la seua ratificació, la campanya estatal #NoalTTIP, en la qual participa Acció Ecologista-Agró a través de la campanya STOP TTIP València, considera que cal estar al carrer i pressionar als partits polítics, motiu pel qual el passat dissabte 3 de juny va convocar una manifestació unitària a Madrid.

Davall el lema “La Democràcia i els Serveis Públics no es venen, es defenen”, milers de ciutadanes van eixir al carrer el passat dissabte 3 de juny a Madrid per a manifestar-se contra el CETA, l’Acord Econòmic i Comercial Global entre la Unió Europea i el Canadà, i per a exigir als diputats “que defenguen els drets i els interessos de la població a qui diuen representar”.

Des de la campanya estatal #NoalTTIP, en la qual participa Acció Ecologista-Agró a través de la campanya STOP TTIP València, advertim dels perills que comportaria l’entrada en vigor d’este tractat de lliure comerç entre Canadà i Europa: “el nostre planeta, les nostres ciutats i pobles, i totes les persones estaran subjectes a allò que s’establisca en estos acords que donaran un gran poder a les empreses transnacionals per damunt de la pròpia sobirania dels Estats”.

La campanya estatal #NoalTTIP, conformada per més de 400 col·lectius i organitzacions i convocant de la manifestació unitària del passat 3 de juny, considera que l’única manera de frenar la ratificació del CETA és “estant en el carrer, junt amb les altres organitzacions que rebutgen estos tractats, i pressionant als partits polítics i a la resta de representants de la ciutadania perquè voten en contra de la seua aprovació les pròximes setmanes”.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : PP, PSOE i Cs impedixen que el Tribunal Constitucional opine sobre el CETA

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles