Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornades d’Infraestructures Verdes en projectes de Cooperació al (...)

Custòdia del Territori

Jornades d’Infraestructures Verdes en projectes de Cooperació al Desenvolupament

Vine a descobrir com funciona l’aiguamoll artificial del Tancat de la Pipa

dimarts 20 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 20 DE JUNY: El saló d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV) serà l’escenari el pròxim dimarts, 20 de juny, de les jornades sobre Infraestructures Verdes en projectes de Cooperació al Desenvolupament. La jornada constarà de dos sessions: una pel matí, durant la qual diversos experts en la matèria ens contaran les seues experiències en l’aplicació d’este tipus d’infraestructures, i una segona per la vesprada, durant la qual visitarem dos exemples d’èxit al País Valencià: l’ecodepuradora de Carrícola i la cuneta vegetada de Xàtiva.

La jornada està organitzada per membres de l’Institut d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient (IIAMA) i compta amb el suport del Centre de Cooperació al Desenvolupament de la UPV. A més a més, col·laboren l’Ajuntament de Carrícola i les associacions ecologistes Fundació Global Nature, Fundació Mediambiental i Acció Ecologista-Agró, que explicarà el treball de custòdia del territori, governança i ús públic que la nostra entitat protagonitza a l’aiguamoll artificial del Tancat de la Pipa (Parc Natural de l’Albufera de València).

La inscripció en les jornades, que pots formular en el següent enllaç, és gratuïta. Però, només s’acceptaran sol·licituds fins a completar aforament. Així que dóna’t pressa i apunta’t ja!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Els SuDS, una alternativa real a l’assarb de Godella i Rocafort

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?