Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Nit dels Mussols a La Costera de Puçol

Horta Nord

Nit dels Mussols a La Costera de Puçol

T’esperem en esta nova jornada de natura a la llum de la Lluna

dijous 22 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 22 DE JUNY: Durant els mesos de juny, juliol i agost el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a participar en les activitats de "Nits de Natura a La Costera". Amb la col·laboració de La Granja de Bitxos, la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO) i Calderona Viva anem a convocar durant els pròxims mesos sis jornades de natura a la llum de la lluna en La Costera, un paratge natural municipal que AE-Agró custodia des de 2011.

La primera activitat, celebrada el passat 9 de juny, ens va permetre explicar els beneficis ambientals de les rates penades i descobrir les espècies de quiròpters que habiten a La Costera. La segona nit de natura en esta muntanyeta de la Serra Calderona tindrà com a protagonistes a les aus nocturnes. La cita serà este dijous, 22 de juny, i comptarà amb la participació dels companys de l’SVO, que ens presentaran el Projecte Mussols i ens parlaran del cens d’òlibes (Tyto alba) de l’Horta Nord, una iniciativa que acaben de realitzar els voluntaris d’este projecte mediambiental.

El punt de trobada per als participants en "La Nit dels Mussols" serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on començarà la xerrada del Projecte Mussols a les 19:00 hores. Després pararem a sopar i a continuació farem un passeig per a escoltar el cant de les espècies d’aus nocturnes que habiten en esta muntanyeta de la Calderona. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, telefona al 691 07 74 24. T’esperem a La Costera per a compartir una nova jornada de natura a la llum de la Lluna!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Observades 28 espècies d’aus en la marató ornitològica de La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?