Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Presentació del diari Jornada

Camp de Morvedre

Presentació del diari Jornada

Periodisme honest, rigorós i deslligat dels grans poders

dimecres 21 de juny de 2017, per  AE-Agró

DIMECRES 21 DE JUNY: Un grup de periodistes i persones de l’àmbit cultural i cooperatiu fa mesos que treballen per a impulsar el diari Jornada, un nou mitjà de comunicació generalista i de base cooperativa que, a partir del final de la tardor, eixirà cada dia en paper i també serà actiu a internet. Però, per tal de fer possible el naixement d’este nou periòdic, els seus impulsors necessiten una base econòmica sòlida. Per què? Doncs, perquè el diari Jornada vol ser un mitjà independent dels grans poders i, per a això, necessita la complicitat d’un ventall molt ample i divers de persones i entitats que facen aportacions econòmiques i es convertisquen en sòcies de la cooperativa.

Per a assolir este repte, este nou periòdic està organitzant una ruta de presentacions del seu projecte pels pobles, ciutats i barris del País Valencià, Catalunya i Balears. A Sagunt (Camp de Morvedre, València) es presentarà este dimecres, 21 de juny. Concretament a les 19:30 hores al Centre Cultural Mario Monreal. L’acte comptarà amb les intervencions d’Hèctor Serra, membre del grup promotor del diari Jornada, Juan José Ripoll, secretari general de la CGT del Camp de Morvedre, i Miguel Crespo, cap de premsa d’Acció Ecologista-Agró. T’esperem per a conéixer més a fons este projecte de periodisme honest, rigorós i deslligat dels grans poders.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : L’ecologisme social: entre els mass media i els nostres mitjans

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles