Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Sagunt: Cens de tortugues a la Finca de Penya

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Sagunt: Cens de tortugues a la Finca de Penya

T’esperem a la Casa Penya per a censar les nostres tortugues autòctones!!!

dijous 13 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 13 DE JULIOL: Per seté any consecutiu, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja a la Marjal d’Almenara. Concretament fins a la Finca de Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València). L’objectiu? Doncs, estudiar la població de tortuga d’estany europea (Emys orbicularis) i tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa) que habita en esta reserva de fauna silvestre, que es troba sota la custòdia del territori d’AE-Agró.

En esta edició el Projecte Emys convocarà quatre voluntariats a la Finca de Penya. El primer serà el dilluns 3 de juliol, quan col·locarem els mornells (trampes artesanals) amb els quals realitzarem este cens de tortugues autòctones. Les jornades de revisió de les trampes seran el dijous 6, el dilluns 10 i el dijous 13 de juliol. Els voluntariats dels dilluns començaran a les 10:00 hores i els dels dijous a les 18:00 hores.

El punt de trobada serà la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà. Si vols participar en esta iniciativa de ciència ciutadana, que a la Finca de Penya compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i la Conselleria de Medi Ambient, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. T’esperem a la Casa Penya per a censar les nostres tortugues autòctones!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2016: Informe Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?