Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Consells per a viatjar en Bici+Tren

València en Bici

Consells per a viatjar en Bici+Tren

Planifica amb temps les teues vacances i disfruta d’un estiu a pedals!!!

dilluns 3 de juliol de 2017, per  AE-Agró

Arriba el temps de les vacances i, com ja sabeu, la combinació de Bici+Tren és una forma molt interessant i força sostenible per a viatjar durant l’estiu. Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró volem compartir la nostra experiència cicloturista amb totes i tots. Especialment pel que respecta a viatges amb bici en trens de tota classe. Així que ací et deixem uns consells bàsics i pràctics per a disfrutar de les vacances, del tren, de l’estiu, de la bici i, per descomptat, de la nostra natura: planifica amb temps el teu viatge, confirma prèviament que pots pujar la bici en el tren, arriba amb prou temps d’antelació a l’estació i no et despistes ni baixes del vagó sense la teua amiga de dos rodes. Bon voyage!!!

Per a viatjar este estiu en Bici+Tren, en primer lloc, has de tindre en compte que malauradament no tots els trens admeten bicicletes i que alguns que sí que admeten ho fan amb limitacions. Així que cal conéixer prèviament estes limitacions per a evitar quedar-se de plançó en l’andana. En l’Estat espanyol els ferrocarrils són operats per RENFE, per FEVE i per les corresponents companyies autonòmiques. Per a alguns viatges és necessari combinar-les. No t’oblides!!!

L’espai dels vagons o el lloc habilitat per a bicicletes acostumen a ser molt limitats. Per la qual cosa, des de València en Bici-Acció Ecologista Agró recomanem en la major part dels casos desmuntar les alforges i intentar col·locar les bicicletes el millor possible. La pujada i baixada del tren haurà de fer-se de forma àgil i prenent les suficients precaucions per a no deixar-se res en el tren o en l’andana. Quan es viatja en grup, esta tasca pot fer-se de forma planificada i col·laborativa pels membres de l’expedició.

Quan viatgem en Bici+Tren també és molt important tindre la previsió d’arribar amb un poc d’antelació a l’estació i no pujar al tren amb el temps just. Per què? Doncs, perquè podem emportar-nos la sorpresa que el lloc de les bicicletes ja estiga ocupat per maletes o altres efectes de la resta de viatgers. Finalment, recordar-vos que mai i sota cap concepte s’ha de baixar del vagó amb les bicis i l’equip ja col·locat en el tren. No series el primer ciclista que ha vist tancar-se les portes del vagó i eixir el tren en els seus nassos pel simple fet de baixar a per un refresc o similar. Bon voyage!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Cicloturisme, una altra manera de viatjar

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles