Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Casa Penya de Sagunt

La Casa Penya

Visita guiada a la Casa Penya de Sagunt

Deixa’t seduir i vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 9 de juliol de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 9 DE JULIOL: Durant els mesos de juliol i agost, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et proposem que et deixes seduir per la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este desig, la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró programarà cada diumenge una visita guiada a la Casa Penya que inclourà també un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà.

La primera visita guiada d’este mes serà este mateix diumenge 9 de juliol, quan t’esperem a les 11:00 hores a la Casa Penya. L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments d’este centre mediambiental, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

Si vols rebre més informació de la Casa Penya, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Deixa’t seduir per la marjal i vine este estiu a la Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nova promoció d’animals de marjal

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?