Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Notícies > Jornada, una aposta pel periodisme honest i en valencià

Camp de Morvedre

Jornada, una aposta pel periodisme honest i en valencià

Este nou diari naix amb el repte de ser la veu de totes les esquerres

dimarts 4 de juliol de 2017, per  AE-Agró

El passat 21 de juny es va presentar al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt (Camp de Morvedre, València) el diari Jornada, un nou mitjà de comunicació generalista, en valencià i de base cooperativa que després de l’estiu començarà a eixir cada dia en paper i també serà actiu en Internet. L’acte de presentació va comptar amb les intervencions de Juan José Ripoll, secretari general de la CGT del Camp de Morvedre, i Miguel Crespo, cap de premsa d’Acció Ecologista-Agró. A més a més, també va intervindre Hèctor Serra, membre del grup promotor del diari Jornada, que va explicar que este periòdic, que aposta pel periodisme honest, rigorós i deslligat dels grans poders, aspira a ser la veu de totes les esquerres.

Badalona, Castelló de la Plana, Massalfassar, Sant Adrià del Besòs, Gandia, Barcelona, Dénia, Sant Cugat, Ontinyent, València, Alcoi, Sueca, Almenara, La Vila Joiosa i Sagunt. Estos són els municipis on ja s’ha presentat el diari Jornada, un nou mitjà de comunicació generalista, en valencià i de base cooperativa que, actualment, es troba en fase de recerca de socis i subscriptors per a aconseguir una base econòmica sòlida, abans del seu llançament en paper i en Internet que arribarà durant la pròxima tardor.

A Sagunt (Camp de Morvedre, València) l’acte de presentació es va celebrar el passat dimecres 21 de juny. Concretament al Centre Cultural Mario Monreal, on Hèctor Serra, membre del grup promotor del diari Jornada, va demanar la complicitat de la ciutadania i les organitzacions de la societat civil per a posar en marxa este periòdic. Com va explicar, el repte d’este diari és convertir-se en la veu de totes les esquerres del País Valencià, Balears i Catalunya. Però, per a assolir este objectiu, Jornada necessita el suport d’un ventall molt ample i divers de persones i entitats que facen aportacions econòmiques i es convertisquen en sòcies de la cooperativa.

A més a més d’Hèctor Serra, la presentació de Jornada a Sagunt va comptar amb la participació de Juan José Ripoll, secretari general de la CGT del Camp de Morvedre, i Miguel Crespo, cap de premsa d’Acció Ecologista-Agró, que van donar la benvinguda a este nou mitjà de comunicació independent i la seua decidida aposta pel periodisme honest, rigorós i deslligat dels grans poders. Si vols conéixer més a fons este projecte periodístic i no has pogut assistir encara a cap presentació, ací et deixem l’enllaç amb la ruta de Jornada per al mes de juliol. Esperem que et resulte interessant i et convidem associar-te i així contribuir al naixement d’este nou diari en valencià.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : L’ecologisme social: entre els mass media i els nostres mitjans

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles