Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Esgotades les places per als "Mags de les estreles" a La Costera de (...)

Horta Nord

Esgotades les places per als "Mags de les estreles" a La Costera de Puçol

Només queden places lliures per a la ruta "Amigues de la nit" del 24 d’agost

dilluns 10 de juliol de 2017, per  AE-Agró

Des del col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord volem informar-vos que ja no queden places lliures per a les pròximes activitats de les "Nits de Natura a La Costera". Concretament, es tracta de les dos sessions de l’espectacle familiar Els mags de les estreles de Calderona Viva, programades al paratge natural municipal de Puçol per al dissabte 21 de juliol i el divendres 11 d’agost . A dia de hui només queden places lliures per a la segona activitat del mes d’agost de "Nits de Natura a La Costera", que serà la ruta teatralitzada Amigues de la nit, també de Calderona Viva. Si vols participar en esta jornada de natura a la llum de la Lluna, apunta’t ja. La cita serà el dijous 24 d’agost. No t’oblides!!!

Amb motiu del programa d’activitats "Nits de Natura a La Costera", el passat dissabte, 8 de juliol, Calderona Viva va tornar al paratge natural municipal de Puçol (Horta Nord, València), on va representar l’espectacle familiar sobre rates penades Amigues de la nit. La cita, per a la qual feia setmanes que no quedaven places lliures, va comptar amb la participació de quasi 40 amants de la natura que, amb divertits jocs teatralitzats, van descobrir els beneficis ambientals que ens reporten els quiròpters.

La següent cita amb les "Nits de Natura a La Costera", programa d’activitats organitzat per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim dissabte 21 de juliol. Eixe dia, i també el divendres 11 d’agost, Calderona Viva representarà l’espectacle familiar Els mags de les estreles al Paratge Natural Municipal de La Costera. Tanmateix, des d’AE-Agró, vos informem que les 60 places per a participar en estes dues activitats ja s’han esgotat. Disculpeu les possibles molèsties.

A dia de hui només queden unes poques places lliures per a la segona activitat del mes d’agost, que serà de nou la ruta teatralitzada Amigues de la nit. Si vols apuntar-te, envia un correu electrònic a avillalba@calderonaviva.com o telefona al 626 679 579. La cita serà el dijous 24 d’agost, però si vols vindre, fes la teua reserva ja, perquè les places volen!!!

A més a més de les quatre rutes teatralitzades de Calderona Viva, amb motiu de les Nits de Natura a La Costera, AE-Agró ha organitzat este estiu dues activitats més en este paratge natural municipal que custodiem. Concretament el passat mes de juny, quan vam celebrar "La Nit dels Mussols" amb la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO) i "La Nits de les Rates Penades" amb els companys de La Granja de Bitxos.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La màgia de les estreles torna a La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?