Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > T’esperem este estiu a La Casa Penya

La Casa Penya

T’esperem este estiu a La Casa Penya

Programem huit visites guiades al centre mediambiental de la Marjal d’Almardà

divendres 21 de juliol de 2017, per  AE-Agró

Per segon estiu consecutiu, La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, obri les seues portes en juliol i agost. Concretament els diumenges d’11:00 a 13:30 hores, quan la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et convidem a participar en les huit jornades de portes obertes programades per a este estiu. Cada jornada de portes obertes inclou, a més a més de la visita guiada a La Casa Penya, un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia en esta zona humida. Així que ja saps: este estiu deixa’t seduir per la marjal i vine a descobrir els tresors naturals de La Casa Penya!!!

Des del passat mes d’abril, més de 300 persones s’han deixat seduir per La Casa Penya durant les activitats organitzades per la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista Agró en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. I este estiu volem que més veïns de la comarca del Camp de Morvedre i també els turistes descobriu La Casa Penya. Per això, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, AE-Agró obrirà el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà els diumenges de juliol i agost.

Concretament, des del 9 de juliol fins al 27 d’agost, quan anem a programar huit jornades de portes obertes d’11:00 a 13:30 hores. Estes activitats inclouen una visita guiada a La Casa Penya i un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia a la Marjal d’Almardà. Durant la visita guiada descobrirem, amb les exposicions i equipaments de La Casa Penya, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal. I durant el passeig per la Finca de Penya podrem observar les aus que nidifiquen en esta reserva de fauna silvestre i plantes endèmiques com la ruda de mallada (Thalictrum maritimum).

L’estiu passat més de 200 persones visitaren La Casa Penya durant les jornades de portes obertes programades en juliol i agost per AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt. I enguany estem segurs que la campanya de visites de l’estiu també serà un èxit. Durant les dues primeres jornades de portes obertes, uns 30 veïns i turistes ja s’han deixat seduir per la marjal i han visitat el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà.

Així que ja saps: si vols descobrir els tresors naturals dels nostres aiguamolls i disfrutar d’un matí d’estiu diferent, t’esperem cada diumenge a La Casa Penya de Sagunt. Per a participar en estes activitats, que són gratuïtes, no cal inscripció prèvia. Però, si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots enviar un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefonar al 684 456 820. Deixa’t seduir per la marjal i vine este estiu a La Casa Penya. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nova promoció d’animals de marjal

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles